Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Arkadaşlar Counter'ı uzun süreden sonra tekrar kurdum. Önce Half-life (wastelands) cd sini yükledim bilgisayara. Üstüne 14full/1109 daha sonra 14'ten-15'e yükseltme ve 1109'dan-1110'a yükseltme patchlerini kurdum. Bağlantım 128 k adsl(aslında 256 fakat şu an deneme aşamasında, gerçek username-şifreler verilince asıl hızına ulaştırılacakmış) buraya kadar herşey güzel. Cheating death kurdum en son sürüm(4.8.0). Oyuna girdim, orjinal cd-key istemeyen sunuculara girdiğimde ya Cl_Flush Entity Packet olup disconnect oluyorum, bu olmassada tüm sunuculardan "bu sunucuda Cheating death gereklidir" uyarısı ile atılıyorum. CD açık olmasına rağmen neden bu hatayı verir? Yardımcı olabilecek olursa sevinirim çok. Cl_Flush Entity Packet uyarısının bağlantımla alakalı birşey olduğunu düşünüyorum, umarım ilerde düzelir.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 restart at bilgisayarına. flush olayı tamamen bağlantıdan kaynaklanıyor.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Peki bu CD hatasını niye verir? CD açık olmasına rağmen?[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 C-D nin bazı surumlerınde problemler olabılıyor bu tur durumlarda hemen yenı surum cıkıyor eger kullandıgın surum son surumse yanı V.4.8.0 ve hala aynı sorunu yasıosan C-D den oto update olayını kapat ve acılır acılmaz mınımıze etmesı seklınde ayarla...[hline]" pantaREi " DIED...!!! " MAtt " IS STILL ALIVE...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar