quamor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 mazur gorun ismi yalnis yazdiysam :) gecen bi arkadas dinliyodu cok hosuma gitti aldim dinledim hosuma gitti ama metal yada hardrock dinleyen bi yapim yok nesi hosuma gidebilir diye dusunuyorum alla alla cok garip. ama birden hizlanan tarzlari acaip manyak bişi.simdi bunun uzerine kimin cd sini alayim. ama beni sogutmicak metalden. birini onerin :).. acaba almanca olmasimi?[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Du du hast du hast mich Rammstein die yazılmıyomu yaf o? yada farklı şeylerdenmi bashedioruz :) Rammstein güzeldir çok severim şahsen[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Obscura, 17 December 2003 10:12 tarihinde demiş ki: Rammstein[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn [hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 dorumu yazmışım yani? :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
quamor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bilmiyorum ya cd kutusunu bi kere gordum cd uzerindede yazmiyo o yuzden yalnis yazmis olabilirim herneyse.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ich Will sarkının oldugu cdyı al yada bu sarkıyı ındır... Rammstein - Ich Will *playe basar*[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bende de sadece du hast sarkisi var..Teknodan da pek cakmam ama nasil diyim,bu sarki biraz ona benziyor(o nasil oluyor diyeceksiniz...Acikliyim;e-jay diye bir muzik programindan cok rahat yapilabilecek bir muzik.)Yani bence metale benzemiyor...Bir kere metalde melodiler surekli degisiyor..(aslinda metalden de cok cakmam ama oyle biliyorum.En iyisi ben burdan cikiyim ;))
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 du hast ich will feuer frei rammstein engel güzel şarkılarıdır..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 rammsteindan BAŞKA bişi istiosan Kraftwerk olabilir. bulabilir misin bilmyom. eskiden popülerdi. helloween olabilir. efendim hocico olabilir.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 crematory diye bir grup vardı (umarım doğru yazmışımdır.) eski bir grup ama çok iyi onu tavsiye ederim sana ilk albümleri adını hatırlamıyorum şimdi ama onu al mutlaka:-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
arian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Biraz konuyla alakasız olucak ama kusura bakmayın merak ettim. Rammstein faşist mi?Sözleri neyle ilgili genelde?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
quamor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ich will evet guzel hakikaten. niye dinlemeyelim koç? ps:baslıgı duzeltene saygilar.. )[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 harbı neden dınlemıyelım kı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ne dinleyelim o zaman onuda söle bakayım[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva?
AldosFireStar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 crepuscolo cremetory diye yazılıyo rammsteın ustune dinlenilcek grup nu metal grupları olabilir çünki rammsteın de nu metal gibi metil i öldüren bi bir grup ........
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 rammstein tekno kullanarak metal yapar, 3ü de çok güzel rammstein,sehnsucht ve mutter adında 3 albümü vardır. Ayrıca albüm dışı birkaç parçası da vardır(eroin vs.) berlin açıkhava konserinde yaptıkları show birer crazy sapık olduklarını da kanıtladır. çok severek dinlerim kendilerini(belki de sözlerini de anlayabildiğim için daha da fazla) gaz olmakiçin birebir ben direk sıralıorum ilk albüm de dahil çekilesi şarkıları; mein herz brennt (bu şarkıyı dinleyen herkes en ii şarkıları oldugunu düşünüo, bence de öle) mutter engel (bir alman grubu rammsteinın almanyada en sevilen parçası, sözleri de süper) spieluhr du hast (görecelidir herkes sevmez) links 2,3,4 wollt ihr das Bett in Flammen sehen sehnsucht adios rein raus ich will Feuer frei (xXx soundtrack parçası, zaten ateş serbest anlamında) ayrıca almancanız varsa; bück dich(do*al anlamına gelmekte) ve barbie girl 'ü dinleyin komediler daha bilgi isterseniz yazabilirim :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK?
Öne çıkan mesajlar