Moncain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Sabah kalıp bi teletexte baktım bişey yazmıyor orada o TRT nin limon suratlı bayan spikeri çıktı Ankarada okullar tatil dedi uykumda kaçtmıştı zaten ulan insan akşamdan söyler sabaha uyanmayız be.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hehehe akşamdan söylediler zaten ama seni uyandırmak istemedik çok tatlı uyuyorduk kıyamadık.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bana arklar gece 1.30 da mesaj bombardımanına uğrattılar. "Tatil!!!" diye. Ha gece uykum kaçmış ha sabah. uyuyabildiğim bi tatil günleri var sabahta annem kaldırdı uyuyamadım pffff. Ama en azından bugün ne dersaneye gitcem ne okula senede 5-6 kez olur bu olay :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 son 2 senede hatırladıgım 1 kere yarım gün tatil oldu bilkentte kardan doalyı o yarım gün de dersim yoktu zaten ehehe dün deli gibi yağdı ama tatil olmadı böhüü
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ana maşallah :) O kar ne öyle yaaa??? Buraya dün az bir serpiştirdi sora kaldı öyle.. Offff.. *!Kaskını ve Body Protectorlarını hazırlar..* *!Bisikletin son kontrollerini yapar* ehehe öyle bir kar yağsın..Çok pis mevzuatlarım var ;] Bisiklet üzerinde kayak felam :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 şu anda antalyayı bi göreceksiniz havada bulut yok güneş yakıyo resmen ceketin altında yürürken terliyosunuz hava çok güzel antalya rules[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva?
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kar yagdı, liseler tatil oldu ama biz gittik paşa paşa labımıza girip deneyimizi yaptık. masadaki elemanın biri kavga cıkarıodu zaten alttan aldım da kapattık olayı. şimdi bu guzel manzaranın keyfini cıkarıyorum.
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Raid3r, 18 December 2003 11:04 tarihinde demiş ki: son 2 senede hatırladıgım 1 kere yarım gün tatil oldu bilkentte kardan doalyı o yarım gün de dersim yoktu zaten ehehe dün deli gibi yağdı ama tatil olmadı böhüü ehe :) yanlışın var abi. Hatırlamıyor olabilrsin ama geçen sene en az 3-4 kere, ondan önceki sene 7-8 kere falan tatil oldu..[hline]Lucky's Gallery
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 istanbul 4. levent'ten bildiriyorum: EŞŞEKLER GİBİ KAR YAĞIYOR!!! 3 dakikada tuttu allahsız... üwe, tam da boris'i çıkarıp bauhaus'a gidicektim, hikaye oldum. neyse, akşamüstü eniştenizle kar topu oynarız artık :))
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 lol diil ayol, boris arabamın adı :)
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hmm bende keşke ilk göz ağrıma isim verseydim UPS kamyonu akkordiyona çevirmeden önce demek geldi içimden. Ben böyle karın! Tamda sinemaya gitçektim iş çıkışında. Hmm gözüm kara illada gitçem.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ah ulan bi de izmirde yağsa... 2 sene once yağdı ama tatil etmedi namussuzlar :D :-)[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Biz o sırada 8. sınıflar ortak sınavındaydık bodrumlu :) 20 dk. geç kalmıştım sınava, sonrada okul birincisi olmuştum niehe. *!"neydim ne oldum be" diye düşünür *[hline]Every man dies, not every man really lives.
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 istanbulda hala tatil olmadı[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 AAAAAAAAAAAAAH AHHH!!! *!iç geçirir*[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yarın edebıyat sınavım var kara guvendım yuzumu kara cıkarmasın. ALLAHIM NOLUR CIKARMASIN![hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ya izmire niye yağmıo ya ama ben ağlarım şimdi. Ulan bi günde haberlerde: İzmire yağan aşırı kar yolları kapattı okullar tatil oldu dediğini duyamıcakmıyım yaaa[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Valla ya. Bühü.[hline]Every man dies, not every man really lives.
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: THARKAS, 18 December 2003 21:47 tarihinde demiş ki: yarın edebıyat sınavım var kara guvendım yuzumu kara cıkarmasın. ALLAHIM NOLUR CIKARMASIN![hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri öle görünüo ki çıkarcak :([hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 acaba yarında tatil oldumu :D[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 THARKAAAAS otur ders çalış bak ben edebiyat ezberliyorum... İntak duptak çıstak, teşhis teşpis tespih mecaz-ı mürsel karamürsel sepeti höbeley[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 biz yapamazsak, ankara 2 gün yaparsa ağlarım ben ama :([hline]Keko içiysen, kendinden geçiysen Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 aaa ama sizde geçen sene fazla yapmıştınız ben anlamam olsun tatil aaa ltfn ltfn sevindir bizleri!![hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Öne çıkan mesajlar