kenny_kenny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 slmlar arkadaşlar aranıza yenı katıdım sorum da bı hata varsa şimdiden özür dilerim.... ultimayı nebula da oynuyorum ve ilshenar(yazılışından emin degilim)adlı haritanın girişini bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşşekür edrim... herkese iyi oyunlar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 İlshenar'a moongate'den girebilirsin.Bu arada nebula aosamı geçti??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 test server acmıslar aos icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 tabii moongatelerden gidebilirsin fakat bilgisayarında age of shadows yüklü olması gerekir[hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hosgeldin fakat burası OSİ yani orjinal server için açılmış bi forum bunları nebulanın kendi forumlarına veya sphere servera açmalısın.Şimdi nebulada ilshenar yok bildiğim kadarıyla hatta trammel bile yok :) bahsettiğimiz facet orjinal serverda...[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar