Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklukta yaptıklarınız...

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

said:
PiNk, 16 December 2003 21:59 tarihinde demiş ki:
hmmmmmm... size bir haberim var oyleyse,belesten bir abla sahibi oldunuz .Belkide en yasli uyelerden biriyimdir 25 yasindayim ben.:)[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...

ohooo...
bana amca diyebilirsin o halde.
hatta dede bile diyebilirsin :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası herkes yavaş yavaş ben daha uzağa işerim kıvamında bir tartışmaya çevirmiş te topici...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

Sosyal ağlarda paylaş

banada abi diyebilirsin :-P Birde senin gibi amerikadan bağlanan Arloax vardı o da abindir ama o bu aralar ortalıklarda yok. Birde kardeşin var yine sizin oralardan Edi diye, o da senin gibi hatun kişilik. Yakında birde soyağacı çıkartmaya başladık mı tam olur :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 16 December 2003 22:09 tarihinde demiş ki:
said:
Obscura, 16 December 2003 22:04 tarihinde demiş ki:
çocuklukta yaptıklarımızı anlatınca yaşımızı nerden anladın acep? :)
belki 40 yaşındayız
:P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn

laser tutmanızdan :). o tip oyuncaklar nasip olmadı bize ben de 30'um bu arada

hahhaaa guzel olmus bu cewap!!![hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...
Sosyal ağlarda paylaş

kumsalda sürekli kum yedim
yuvadan oyuncak çaldım(annem geri verirdi)
kantinden çikolatalı süt çaldım(içim elvermedi, ertesi gün borcum vardı diye parasını verdim)
babamla fenerbahçe parkına gittim, uçan balon aldırdım
yan komşunun bahçesinden tüysüz şeftali çaldım(kadın görünce "isteseydin verirdim yavrum, çıkma ağaca" dedi)
emeklerken bira şişeleri devirdim, elime dikiş atıldı
bale elbisesiyle sokağa çıktım
dinazorlu converselerimi giydim
erkeklerle dövüştüm
Sosyal ağlarda paylaş

Yav noluyo kadınlar basmaya başladı ortalığı şimdi melun sende mi erkek ve/veya eşçinselde olmayan cinstensin. allah allah bu nüfus patlaması hayra mı alamet yoksa kıyamete mi bilemiyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bir tanesi ortalığı kasıp kavururken şimdi sayılarını bile bilemiyorum, yandık ki ne yandık.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

Sosyal ağlarda paylaş

Hiç unutamadığım bir anımdır. Herkes dut ağacının üstüne cıkıp ağacı sallar yerdede millet uzunca bir örtü tutar düşen dutları toplarlardı. Bende ağaca cıkamıyom sinir oluyodum. Bir gün yine topluyorlar elimde top, topa bi degaje. bi baktım ağactaki cocuğun kafasına geldi. langırt diye cocuk ağactan assa. allahtan cocuk fazla yüksekte değildi. ama cocuğun kolu kırıldı. sonra eve geldim annem yemek yapıyordu. Olayı bizim cadaloz komşu anneme anlattı annemde bana kepçeyi bi fırlattı. Bende süper matrix kaçışıyla topuk :) Yanlız o gün o topu nasıl cocuğun kafasına attım hala çözebilmiş değilim. Aslında güzelde degaje yaparım :)[hline]Türkiye Bunu Unutmaz...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...