PiNk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ay hepiniz cok sekersiniz.... :tebrikz:[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hehe oda var tabi :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bende lazeri secerdim valla ... Emrah ablakın bi karikatürü vardı bi upload edebilsem .. Once scanner lazım tabi ehere :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 lol.. Ben çocuklukta quantum fiziği problemleri çözüyordum. (Külliyen Yalan)[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: PiNk, 16 December 2003 21:59 tarihinde demiş ki: hmmmmmm... size bir haberim var oyleyse,belesten bir abla sahibi oldunuz .Belkide en yasli uyelerden biriyimdir 25 yasindayim ben.:)[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... ohooo... bana amca diyebilirsin o halde. hatta dede bile diyebilirsin :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Akıl yaşta değil baştadır... ahanda .[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 efeyt efeyt akıl yay$ta diyiil bay$tadıy...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Estel_Anorien, 16 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: Akıl yaşta değil baştadır... estel pek alaka çıkartamadım konuyla ama... ????[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 her beyne hitab etmez bazi alakalar..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Açıkçası herkes yavaş yavaş ben daha uzağa işerim kıvamında bir tartışmaya çevirmiş te topici...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 banada abi diyebilirsin :-P Birde senin gibi amerikadan bağlanan Arloax vardı o da abindir ama o bu aralar ortalıklarda yok. Birde kardeşin var yine sizin oralardan Edi diye, o da senin gibi hatun kişilik. Yakında birde soyağacı çıkartmaya başladık mı tam olur :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 En genel ve ozetleyici acıklamayı tabiyki bi askerden alabilirdik .. saol gomtanım :lol: Edi female bir kisilik miydi ? Bilmiyodum falla[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Berk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 en yaşlı üyemiz dark kendisi 1000 yaşında filan ent vari bi kişilik sonra kedi geliyo en küçüğümüz ema 14 f ist tir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bekr chemical 11 yaşında deil mi[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 3x14 f ist :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Obscura, 16 December 2003 22:30 tarihinde demiş ki: 3x14 f ist :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn 14 peheey ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 megafon insanı[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rexar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yaş konusu sakat konu dağılır hemen konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PiNk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Rexar, 16 December 2003 22:09 tarihinde demiş ki: said: Obscura, 16 December 2003 22:04 tarihinde demiş ki: çocuklukta yaptıklarımızı anlatınca yaşımızı nerden anladın acep? :) belki 40 yaşındayız :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn laser tutmanızdan :). o tip oyuncaklar nasip olmadı bize ben de 30'um bu arada hahhaaa guzel olmus bu cewap!!![hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… melun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kumsalda sürekli kum yedim yuvadan oyuncak çaldım(annem geri verirdi) kantinden çikolatalı süt çaldım(içim elvermedi, ertesi gün borcum vardı diye parasını verdim) babamla fenerbahçe parkına gittim, uçan balon aldırdım yan komşunun bahçesinden tüysüz şeftali çaldım(kadın görünce "isteseydin verirdim yavrum, çıkma ağaca" dedi) emeklerken bira şişeleri devirdim, elime dikiş atıldı bale elbisesiyle sokağa çıktım dinazorlu converselerimi giydim erkeklerle dövüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 fazlasıyla renkli bir çocukluğun olmuş ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 December 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 December 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yav noluyo kadınlar basmaya başladı ortalığı şimdi melun sende mi erkek ve/veya eşçinselde olmayan cinstensin. allah allah bu nüfus patlaması hayra mı alamet yoksa kıyamete mi bilemiyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 emanin tek basina estirdigi terore ek olsun diye geldi heralde bunlar. erkekleri ezecekler. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Valla bir tanesi ortalığı kasıp kavururken şimdi sayılarını bile bilemiyorum, yandık ki ne yandık.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… amarcord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Hiç unutamadığım bir anımdır. Herkes dut ağacının üstüne cıkıp ağacı sallar yerdede millet uzunca bir örtü tutar düşen dutları toplarlardı. Bende ağaca cıkamıyom sinir oluyodum. Bir gün yine topluyorlar elimde top, topa bi degaje. bi baktım ağactaki cocuğun kafasına geldi. langırt diye cocuk ağactan assa. allahtan cocuk fazla yüksekte değildi. ama cocuğun kolu kırıldı. sonra eve geldim annem yemek yapıyordu. Olayı bizim cadaloz komşu anneme anlattı annemde bana kepçeyi bi fırlattı. Bende süper matrix kaçışıyla topuk :) Yanlız o gün o topu nasıl cocuğun kafasına attım hala çözebilmiş değilim. Aslında güzelde degaje yaparım :)[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 her beyne hitab etmez bazi alakalar..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Açıkçası herkes yavaş yavaş ben daha uzağa işerim kıvamında bir tartışmaya çevirmiş te topici...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 banada abi diyebilirsin :-P Birde senin gibi amerikadan bağlanan Arloax vardı o da abindir ama o bu aralar ortalıklarda yok. Birde kardeşin var yine sizin oralardan Edi diye, o da senin gibi hatun kişilik. Yakında birde soyağacı çıkartmaya başladık mı tam olur :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 En genel ve ozetleyici acıklamayı tabiyki bi askerden alabilirdik .. saol gomtanım :lol: Edi female bir kisilik miydi ? Bilmiyodum falla[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 en yaşlı üyemiz dark kendisi 1000 yaşında filan ent vari bi kişilik sonra kedi geliyo en küçüğümüz ema 14 f ist tir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bekr chemical 11 yaşında deil mi[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 3x14 f ist :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Obscura, 16 December 2003 22:30 tarihinde demiş ki: 3x14 f ist :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn 14 peheey ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 megafon insanı[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yaş konusu sakat konu dağılır hemen konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Rexar, 16 December 2003 22:09 tarihinde demiş ki: said: Obscura, 16 December 2003 22:04 tarihinde demiş ki: çocuklukta yaptıklarımızı anlatınca yaşımızı nerden anladın acep? :) belki 40 yaşındayız :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn laser tutmanızdan :). o tip oyuncaklar nasip olmadı bize ben de 30'um bu arada hahhaaa guzel olmus bu cewap!!![hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kumsalda sürekli kum yedim yuvadan oyuncak çaldım(annem geri verirdi) kantinden çikolatalı süt çaldım(içim elvermedi, ertesi gün borcum vardı diye parasını verdim) babamla fenerbahçe parkına gittim, uçan balon aldırdım yan komşunun bahçesinden tüysüz şeftali çaldım(kadın görünce "isteseydin verirdim yavrum, çıkma ağaca" dedi) emeklerken bira şişeleri devirdim, elime dikiş atıldı bale elbisesiyle sokağa çıktım dinazorlu converselerimi giydim erkeklerle dövüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 fazlasıyla renkli bir çocukluğun olmuş ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 December 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 December 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yav noluyo kadınlar basmaya başladı ortalığı şimdi melun sende mi erkek ve/veya eşçinselde olmayan cinstensin. allah allah bu nüfus patlaması hayra mı alamet yoksa kıyamete mi bilemiyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 emanin tek basina estirdigi terore ek olsun diye geldi heralde bunlar. erkekleri ezecekler. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Valla bir tanesi ortalığı kasıp kavururken şimdi sayılarını bile bilemiyorum, yandık ki ne yandık.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Hiç unutamadığım bir anımdır. Herkes dut ağacının üstüne cıkıp ağacı sallar yerdede millet uzunca bir örtü tutar düşen dutları toplarlardı. Bende ağaca cıkamıyom sinir oluyodum. Bir gün yine topluyorlar elimde top, topa bi degaje. bi baktım ağactaki cocuğun kafasına geldi. langırt diye cocuk ağactan assa. allahtan cocuk fazla yüksekte değildi. ama cocuğun kolu kırıldı. sonra eve geldim annem yemek yapıyordu. Olayı bizim cadaloz komşu anneme anlattı annemde bana kepçeyi bi fırlattı. Bende süper matrix kaçışıyla topuk :) Yanlız o gün o topu nasıl cocuğun kafasına attım hala çözebilmiş değilim. Aslında güzelde degaje yaparım :)[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar