dido Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Sphere 55iR1 bu versiyonunda login olamiyorum... Emulatorunde bilmem kacıncı hata kodunu gösteriyor... Bir türlü çözemedim, sizce bu sorun neden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz ¿ Ps : Clienten olabilirmi ¿ 2.0.3 ü kullanıyorum.. Simdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 "Bilmem kacinci" hata kodunu ve hatanin kendisini yazarsan bir fikrimiz olabilir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bende 55i de zorm un dllsini kullanınca olamıyorum. no account xx diyo console'da.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 zati 2-3 tane error vardır scp cart curt haric error 3 c: ye atmamışsın baska yerden calıştırdıgın için error 9 var oda 2. serveri acınca oluyor yane bunlardan dolayı acılmas sadece ben oyle biliyorum :) bunlardan biriyse dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 zorm'un dll'si ile login olamayanlar (login sirasinda no account ve exceptional code alanlar) spheretables.scp'deki [OBSCENE] kisminin altina herhangi bir $ey eklesin, problem duzelecektir, sanirim Sphere 55iR1 icinde ayni $ey gecerli.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 55R2 çıktı sanırım.. bence 55R1'le cebelleşeceğine,55R2yi dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dido Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 acaba bu sphere55iR2 i nereden download edebilirim sphereserver.com da yokta? Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hem r1 de hemde r2 de bug var . bu bug ne derseniz eğer söyleyeyim . body i c_man_gm yaparsanız . komut yazamanıyorsunuz . örneğin : body niz c_man_gm .go britain yazdınız, ama server onu şöyle algılıyor =go britain ve bunu bi konuşmaymış gibi yazıyor .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar