Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 onun gerçek boyutları we amacı ne :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 obaa... =) Harbi verilebilecek en iyi hediye o "yaprak" olurdu ;) Bir Elf Kraliçeye Bir Elf Beyden En mükemmel hediye...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 anlamazlar ki elf melf[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 onun boyutlari filmde gördügünüz pelerinlerin tokalari kadar ve amaci broş fakat fiyati 86$ (newline in sayfasinda. daha ucuzu kesin vardir.) Fakat muhtesem birsey bence.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bu iş ölemüzik kutusuyla olmaz... her dakka başı müzik kutusuna açıp bakamaz... kazak alabilirsin (ki annem almamaı önermişti lkazak ayrılık getirir demişti... haklıymış), hoş bir masa lambası alabilirsin (abajur), dekoratif birşeyler alabilirsin, kupa alabilirsin (çay, kahve için hatta hadi gidip birşeyler içelim diyebilirsdinde ben yaptım oldu :)), takı türevinde birşeyler alabilirsin... hmm sanırım bu kadar [edit]kazak yerine kazan yazmışım lol![hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 14 Mart 2003 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ya bole camdan falan cicekler oluyor kristalden cok sevmisti kıs arkim tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: narin, 13 Mart 2003 17:56 tarihinde demiş ki: Karpuz haklısın ama ne dicem yani "Sana laik değil ama böle bi yangın söndürücü aldım" :) Söndür ateşini Belki işe yarar[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar