Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye kupası maçları hangi kanalda?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ts(3)(1)Kayseri
ayrıcaA.GUCU,G.ANTEP,ISTANBUL,MALATYA,C.RIZE,G.BIRLIGI,SAMSUN,V.MANISA,KONYA,D.BAKIR,BURSA tur atlayan takımlar.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
Beşiktaş maçını hangi kanal veriyor. Fanatik.com.tr de maç yayını yok diye sinir oldum. Eğer bu maçı hiç bir kanal vermezse ben bu medyanın %^#!+*&$|<|*$#%%... (anlayan anladı)[hline]NO PAIN NO GAIN
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
bende başka bir yerde duydum. Ama sabah gazetelerde felan yayın yok diyodu. Şimdi kimin maçını vermeyecekler?[hline]NO PAIN NO GAIN
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
showtv de bjk maçını izlerken midem bulandı resmen.
ben böyle terbiyesiz,iğrenç bi taraftar topluluğu görmedim takımını bi dk bile desteklemediler fb,gs fatih terim falan kimler aklına geldiyse küfür ettiler ana avrat.
midem bulandı ya resmen aptal show tv de o mikrofondan gelen sesleri bi türlü kısamadı tam anlamıyla iğrençti[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha!
Sì man i yulman nin enquantuva?
Mesaj tarihi:
Artık Beşiktaş yoldan çıktı örnek takım olan Beşiktaş artık bıktı güsel bir davranış değil ama yapılacak bir şey yok.
Hem Korkak tavuk Ortega olayında BJK taraftarı tribünlere yeni bir tarz getirmeye çalıştı artık kavga dövüş küfür olmasın böyle akıl dolu olaylar olsun istedi ama buna karşılık alamadı hiç bi takımdan sadece küfür yedi :) bide G.S tribünündeki hoparlör olayı var GS tribününden BJK marşı çalıyor :) çok güsel olmuştu.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
benım son mıllı macta mıgdem bulanmıstı zaten.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
  • Yeni Oluştur...