EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 sb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 show da galiba[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 atv show kanald üçü de veriyo galiba :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Maçların saatini yazabilecek var mı ? Gençler, Gaziantep, Fener, BJK, Galatasaray'ınkileri :))[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ts(3)(1)Kayseri ayrıcaA.GUCU,G.ANTEP,ISTANBUL,MALATYA,C.RIZE,G.BIRLIGI,SAMSUN,V.MANISA,KONYA,D.BAKIR,BURSA tur atlayan takımlar.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Beşiktaş maçını hangi kanal veriyor. Fanatik.com.tr de maç yayını yok diye sinir oldum. Eğer bu maçı hiç bir kanal vermezse ben bu medyanın %^#!+*&$|<|*$#%%... (anlayan anladı)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 jaan show veriyor diye gordum tv'ye simdi bakarken , kor degilsem show'da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bende başka bir yerde duydum. Ama sabah gazetelerde felan yayın yok diyodu. Şimdi kimin maçını vermeyecekler?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Heryerde yayın yok yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 heh üç büyüklerde yenerse tahminlerimi tutturaraktan voliyi vurıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 maçlar showda gs 2-0 önde heh ilk defa gs nin galibiyetine sevinicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 showtv de bjk maçını izlerken midem bulandı resmen. ben böyle terbiyesiz,iğrenç bi taraftar topluluğu görmedim takımını bi dk bile desteklemediler fb,gs fatih terim falan kimler aklına geldiyse küfür ettiler ana avrat. midem bulandı ya resmen aptal show tv de o mikrofondan gelen sesleri bi türlü kısamadı tam anlamıyla iğrençti[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Artık Beşiktaş yoldan çıktı örnek takım olan Beşiktaş artık bıktı güsel bir davranış değil ama yapılacak bir şey yok. Hem Korkak tavuk Ortega olayında BJK taraftarı tribünlere yeni bir tarz getirmeye çalıştı artık kavga dövüş küfür olmasın böyle akıl dolu olaylar olsun istedi ama buna karşılık alamadı hiç bi takımdan sadece küfür yedi :) bide G.S tribünündeki hoparlör olayı var GS tribününden BJK marşı çalıyor :) çok güsel olmuştu.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 O arkada bağıran grup çarşı grubundan 3-5 kişiymiş Show TV mikrofonlarına dadanmış adamlar ehu Yoksa asıl BJK taraftarı delikanlıdır küfür etmez : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 benım son mıllı macta mıgdem bulanmıstı zaten.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar