jankis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 evet hem de tarkovski imzalı olanı 1972 yapımı bu başyapıtı izleyebilecek olmanın sevinci içersindeyim mümkünse kaçırmamalı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 kaçta başlicani sölicenmi yoksa ben gidip açim tv yi 24 saat bekliimmi başliinca kaçirmiim die¿ ;E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 aralıkta hangi filmler olduğunu gösteren bi fragmanda söledi aralık yayın akışı belli olmadığı için sen şimdiden geç otur tv nin başına aç kanalı bekle ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 stalker da kacmaz. cnbc-e bi ara sacmalamaya baslamisti ama toparladi gene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 stalker da mı tarkovski nin ?! öleydi galiba izlemeli onu da[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: jankis, 26 November 2003 19:23 tarihinde demiş ki: stalker da mı tarkovski nin ?! öleydi galiba izlemeli onu da[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) ewt tarkovski. bide tam tarihini verseler sunlarin... [Bu mesaj chavez_ding tarafından 26 November 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 aralık başı belli olur yazarız bu kadar acele niye anlamadım :)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Geçen senelerde Clooney'nin oynadığı sipastik film mi bu?[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 o filmin asıl versionu 72 yapımı tarkovsky babadan[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonesoul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 stalker'ı tavsiye ederim özellikle, fallout reign of fire gibi nükleer savaş sonrasını sevenler kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Oba süper. Benden başka solarisi okuyan var mı bu arada? Süper bi bilimkurgudur tavsiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Solaris in hollywood versiyonu da guzeldi. ama Kitabiyla asina olmayanlar pek anlayamiyordu.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 29 November 2003 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 birazdan başlayacak cnbc-e de[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 tekrarı kaçta saat? şimdi watching ellie var. awful truth başlicakmi bundan sonra? başlıycaksa çok fena[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 of ya awful truth başladı 1 saat daha bekliycez şimdi.. pmff[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 begenmedim cok 'dire straits' de bulunan insan tiplemesi var. herkes dire straits yasiyor.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Solaris' i okumadım ama çok fanatiği olduğunu biliyorum. Özellikle kitabın hayranları tarafından hiç beğenilmemşti ilk versiyon Solaris filmi. Sadece kitap hayranları değil bir çok eleştirmen tarafından da çok beğenilmese de Yeni versiyonundan kat kat iyi olduğu bilinen bir gerçek. Her iki filmde de ortak nokta kitabın en calıcı noktalarının değil daha gereksiz bölümlerinin oluşturduğu yerden fazla da bir şey anlatmayan birer film olmaları. Son versiyon gerçekten yenilir yutulur cinsten değil ama ilk versiyon zaten o kadar kotu değilmiş. Diğer taraftan Solaris ismi bende hep George Clooney nefreti uyandıran bir filmdir. Zaten çok başarılı bir aktör olduğunu düşünmediğim bir isim olan Clooney' nin en başarılı bulduğum filmi (ki parladığı filmdir) From Dusk till Dawn' dan sonra hiç o performansı yakalayamadığını göryorum. Tamamen tipine bir kitle oluşmuş durumda. Solaris ile Clooney nefretimin bağlantısı daGalasında bir türk eleştirmen filmi beğenmediğini söylediğinde Clooney' nin onu dövmeye kalkmasındandır. Şu an vizyonda oynayan filmini Coen kardeşler nedeniyle çok görmek istememe rağmen Clooney ismi beni açıkcası geri itiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: LeadeR, 27 November 2003 01:28 tarihinde demiş ki: Geçen senelerde Clooney'nin oynadığı sipastik film mi bu?[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) tam ustune bastin abi..Hakkatten cok spastik bir filmdi sinemaya verdigim paraya acidigim nadir filmlerden.. Not:Clooney'in oynadigi filmden bahsediyorum,digerini izlemedim. [Bu mesaj MeSh tarafından 18 December 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Kitabı güzeldir Solarisin ama Tarkovski kusura bakmayında ağır çekim film yapan bayık bir rus yönetmenidir. şiirsel anlatım filan diye bir planı 10 dakkaya uzatıp adamın içini sıkan bir insandır. Sevmem sevmicemde. Ha buna ek olarakta Stalkerda bana göre gelmiş geçmiş en kötü bilim-kurgu filmidir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 SadButcher'a katılıyorum. Şöyle ki ; Filmle ilgili önceden hiçbir fikrim ya da duyumum yoktu. İlk 20 dk. sonunda kanalı değiştirip o akşam bi daha CNBC-E'yi açmadım. O derece yani..[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar