Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

solaris aralıkta cnbc-e'de !!!!

jankis

Öne çıkan mesajlar

said:
jankis, 26 November 2003 19:23 tarihinde demiş ki:
stalker da mı tarkovski nin ?!
öleydi galiba
izlemeli onu da[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)

ewt tarkovski. bide tam tarihini verseler sunlarin...

[Bu mesaj chavez_ding tarafından 26 November 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Solaris' i okumadım ama çok fanatiği olduğunu biliyorum. Özellikle kitabın hayranları tarafından hiç beğenilmemşti ilk versiyon Solaris filmi. Sadece kitap hayranları değil bir çok eleştirmen tarafından da çok beğenilmese de Yeni versiyonundan kat kat iyi olduğu bilinen bir gerçek. Her iki filmde de ortak nokta kitabın en calıcı noktalarının değil daha gereksiz bölümlerinin oluşturduğu yerden fazla da bir şey anlatmayan birer film olmaları. Son versiyon gerçekten yenilir yutulur cinsten değil ama ilk versiyon zaten o kadar kotu değilmiş.
Diğer taraftan Solaris ismi bende hep George Clooney nefreti uyandıran bir filmdir. Zaten çok başarılı bir aktör olduğunu düşünmediğim bir isim olan Clooney' nin en başarılı bulduğum filmi (ki parladığı filmdir) From Dusk till Dawn' dan sonra hiç o performansı yakalayamadığını göryorum. Tamamen tipine bir kitle oluşmuş durumda. Solaris ile Clooney nefretimin bağlantısı daGalasında bir türk eleştirmen filmi beğenmediğini söylediğinde Clooney' nin onu dövmeye kalkmasındandır. Şu an vizyonda oynayan filmini Coen kardeşler nedeniyle çok görmek istememe rağmen Clooney ismi beni açıkcası geri itiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeadeR, 27 November 2003 01:28 tarihinde demiş ki:
Geçen senelerde Clooney'nin oynadığı sipastik film mi bu?[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive)

tam ustune bastin abi..Hakkatten cok spastik bir filmdi sinemaya verdigim paraya acidigim nadir filmlerden..

Not:Clooney'in oynadigi filmden bahsediyorum,digerini izlemedim.

[Bu mesaj MeSh tarafından 18 December 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kitabı güzeldir Solarisin ama Tarkovski kusura bakmayında ağır çekim film yapan bayık bir rus yönetmenidir. şiirsel anlatım filan diye bir planı 10 dakkaya uzatıp adamın içini sıkan bir insandır.

Sevmem sevmicemde. Ha buna ek olarakta Stalkerda bana göre gelmiş geçmiş en kötü bilim-kurgu filmidir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

SadButcher'a katılıyorum. Şöyle ki ;
Filmle ilgili önceden hiçbir fikrim ya da duyumum yoktu. İlk 20 dk. sonunda kanalı değiştirip o akşam bi daha CNBC-E'yi açmadım. O derece yani..[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...