Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da mevsimin ilk karı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ortaokula kadar Ankara'da okumustum, ortaokul liseyi Denizli'de okudum.universitede Ankara'ya döndüm.özlemişim Ankara'nın karlı simasını.sevindirik oldum bir an, eski gunler diye geçiriyorum içimden.biraz bencilce bir thread oldu ama hoşgörün bu sevindirk halimi :P
Mesaj tarihi:
Ankara'da başladı demek. İstanbul'da da başlar umarım özledik kar altında yapılan yürüyüşleri,cam önünde sokak seyredişleri...[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Mesaj tarihi:
kar kar dediler yağmadı halen istanbulda,
lan kazık kadar herif oluoz hala kara medet umuoz yaw ne g
zel şeymiş şu :)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Mesaj tarihi:
ya okullar tatil olsun ya kar yağmalı istanbulda bugece
ama hiç öle gözükmüyor[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
İzmir'de hava yağmurlu ve fırtınalıydı, birde soğuktu tabii.Bu kadar soğuğa kar bekliyorum ben.Zaten yer gök paso bulut.[hline]Every man dies, not every man really lives.
Mesaj tarihi:
ankara dedik kar çoktur dedik geldik bir numarasını göremedik ama olmaz öyle iki tane atıp sonra durmak[hline]CsnFrp
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
Mesaj tarihi:
biri ne madrid ne paris falan demişte, kardeşim deniz var mı sizin şehrinizde ?

yok..nehir, kanal falan varmı boydan boya geçen ? yok...

e öyle şehir mi olur yahu

ben taşınmaya kalksam psikolojim bozulur[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
Ankara çok mükemmel bir şehir laf ettirmem şimdi.Ne trafik var ne bişey.Herkez sakin,sokakları temiz ölümcül nem yok.Ohh Ankara'dan başka yere taşınsam benimde psikolojim bozulur heralde.
Mesaj tarihi:
Ankara ile ORANı ayırmak lazım yani Ankarada yagmur bile zar zor yagarken ORANda yolların kapandığı çok oluyor. Sabah uyanıp okullar tatildir herhalde dediğimiz birçok gün Konya yolunu inmeye başladığımızda o gece nerdeyse kar yağmamış gibi heryerin sadece ıslak olduğunu gördüğümüz çok oldu. Yanılmıyorsam 1200 civarı rakım burda ama atıyorda olabilirm aklımda öyle kalmış nedense.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
benim tahminim geceyarısından sonra karyağmaya başlıcak zaten yerler o sırada zaten donmuş olacağından çok güzel tutacak, umutla bekliyoruz yarın edebiyat dersi var ama hiç çekemicem işaallah tatil olur[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
said:
Mephisto_, 17 December 2003 18:17 tarihinde demiş ki:
biri ne madrid ne paris falan demişte, kardeşim deniz var mı sizin şehrinizde ?

yok..nehir, kanal falan varmı boydan boya geçen ? yok...

e öyle şehir mi olur yahu

ben taşınmaya kalksam psikolojim bozulur[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe

Ankaranın havası yeter denizi ne yapayım ben.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
  • Yeni Oluştur...