Peradur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ortaokula kadar Ankara'da okumustum, ortaokul liseyi Denizli'de okudum.universitede Ankara'ya döndüm.özlemişim Ankara'nın karlı simasını.sevindirik oldum bir an, eski gunler diye geçiriyorum içimden.biraz bencilce bir thread oldu ama hoşgörün bu sevindirk halimi :P
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sen bakma genede Ankara gibisi yoktur.Ne Paris ne Madrid.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kilitlenmeden hemen belirteyim ORAN şehrinde birkaç hafta önce gün boyu kar yağmıştı nerdeyse.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 evet ama bu sulu kar.. asıl 1 hafta sonra falan başlar.. Özledim ben de yokuştan torbayla kaymayı.. Kaysam mı ki bu sene :P[hline]Lucky's Gallery
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ankara'da başladı demek. İstanbul'da da başlar umarım özledik kar altında yapılan yürüyüşleri,cam önünde sokak seyredişleri...[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 o zaman soyle diyim bizim kampuste mevsimin ilk karı :) sıhhiye'deyim camdan kar yagısını seyrediyorum. :o
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hah durdu şu an dona çekiyor güzellll. akşama bi yağarsa tekrar süper olcak. heheh eşim aradı bütün tuzlama ekipleri hazır bekliyormus yol kenarlarında.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya her taraf ıslak[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eh, durdu . yavas yavas yagmur yagıyor ama.
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kar kar dediler yağmadı halen istanbulda, lan kazık kadar herif oluoz hala kara medet umuoz yaw ne g zel şeymiş şu :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK?
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya okullar tatil olsun ya kar yağmalı istanbulda bugece ama hiç öle gözükmüyor[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 absolut sizin işler tatil oluyormu kar yağınca neden bu kadar heveslisin :)
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 İzmir'de hava yağmurlu ve fırtınalıydı, birde soğuktu tabii.Bu kadar soğuğa kar bekliyorum ben.Zaten yer gök paso bulut.[hline]Every man dies, not every man really lives.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yol kapalı gelemedim gid bi yalan olmuyor :) Bütün sülaile hepberaber gidiyoruz işe yürüyerek :) Nen yakın benim 116 metre daha sojnra babmlar ve kuzenler geliyor sıra ile. En uzak 200-250metre işe.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
regulus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ankara dedik kar çoktur dedik geldik bir numarasını göremedik ama olmaz öyle iki tane atıp sonra durmak[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 istanbul'da kar yagmiyor diye ozendirmeye mi calisiyorsun yani :)
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 or-an sitesinde oturuyorum absolut'un dedii gibi bi durum vardı yani eh i$te ankara bu ... 3 ay cekcez bembeyaz[hline]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 biri ne madrid ne paris falan demişte, kardeşim deniz var mı sizin şehrinizde ? yok..nehir, kanal falan varmı boydan boya geçen ? yok... e öyle şehir mi olur yahu ben taşınmaya kalksam psikolojim bozulur[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Herşey nehir kanal deniz değildir mep. Yaşadığın şehri sev yeter. Bak istanbulda bunların bir kısmı var ama gene de istanbulu sevmeyen insanlar baya mevcut. Demekki olay kurtta kuşda değil sevmekte.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Apache Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ankara çok mükemmel bir şehir laf ettirmem şimdi.Ne trafik var ne bişey.Herkez sakin,sokakları temiz ölümcül nem yok.Ohh Ankara'dan başka yere taşınsam benimde psikolojim bozulur heralde.
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Valla 1 ay falan ne yağıcaksa yağsın sonra kar mar istemem konyanın karını bilmiyosunuz siz tabi :P
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ankara ile ORANı ayırmak lazım yani Ankarada yagmur bile zar zor yagarken ORANda yolların kapandığı çok oluyor. Sabah uyanıp okullar tatildir herhalde dediğimiz birçok gün Konya yolunu inmeye başladığımızda o gece nerdeyse kar yağmamış gibi heryerin sadece ıslak olduğunu gördüğümüz çok oldu. Yanılmıyorsam 1200 civarı rakım burda ama atıyorda olabilirm aklımda öyle kalmış nedense.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 benim tahminim geceyarısından sonra karyağmaya başlıcak zaten yerler o sırada zaten donmuş olacağından çok güzel tutacak, umutla bekliyoruz yarın edebiyat dersi var ama hiç çekemicem işaallah tatil olur[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Mephisto_, 17 December 2003 18:17 tarihinde demiş ki: biri ne madrid ne paris falan demişte, kardeşim deniz var mı sizin şehrinizde ? yok..nehir, kanal falan varmı boydan boya geçen ? yok... e öyle şehir mi olur yahu ben taşınmaya kalksam psikolojim bozulur[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Ankaranın havası yeter denizi ne yapayım ben.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Darısı istanbulun başına diyelim... YAhu bi yağsa tam sınav zamanı tatil olsa...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
Öne çıkan mesajlar