Albatros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bu izgi romana takılanınız var mı?Ogrendim ki sıkı fanları varmıs bu cizginin.Bende 3.750 lira kıyıp ozel ciltimsi bişi aldım.[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Güzelmi bari çizimler falan.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yok ABi cizimler eski yani bendekiler ole .Bu karakteri yaratan adamın cizgileri.Ben daha cok kurguyla ilgilendim ama ne biliim pek sarmadı..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 o cizgi romana 80 lerde cook takildik. oturakli da cizgi romandir. da yanliz bu heriflere PARA NERDEN geliyor onu merak ederim hep.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 3 sene önce hastasıydım ama fiyatı pahalıydı arada bi alabiliyordum (o zamanlar paramı başka şeylere harcadığımdan alamıyor da olabilirim hehe belkide ona para kalmıyordu ama yine de pahalıydı bence) süperdir fazla uçuklaşmadığı sürece (mesela bi sayısında tanrı avatarları kapışıyordu) çok iyi[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 çizimler için konuşmak gerekirse, 80li yıllarda türkiyede "atlantis" adı altında çıkan serinin bazılarında çizimler harika olurdu... şimdi çıkan bölümler için aynısını söyleyemem... konular da eskisi kadar harika olmasa da, yine de iyidir... hala paraya kıyıp alırım:) bu arada, tekrar, atlantis serisinin 1. sayısını (seri olarak satın almak istemiyorum, sadece 1. sayıyı arıyorum) nerde bulabileceğimi bilen varsa çok sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bende bayaa bir sayısı vardı ama sattım :( çok da severdim[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ankarada vardı kuzenlerin filan atlantis büyük albüm altında yayınlanmış olanlar. JAVA nın bulunuşuna hastayımdır.. Gerçekten bu eski sayıları bulabileceğim bir yer varmı şehri Istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 berkçim eskiden haftasonları akmar'ın orda tezgah açıp satanlar oluyordu, eksik toplamak için iyiydi orası. bu arada yeni çıkan ciltleri pek kalitesiz ve o kaliteye oranla çok pahalı. o bakımdan kılım. 80lerde atlantis diye yayınlananları çok daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuların birbiriyle iliskili olması cok guzel.Mesela bir olay geciyor cizgi romanda parantez icinde bakınız su sayı fln diyor. Bende bulmaya calısıcam Martin Amcayı[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 evet ben de eskileri istiyorum yenilerinde çizgiler kalitesiz olduğu gibi ne bileyim konularda iyice bir yere gidemeyen absürd konular.. be marty amcayı yien atlantis veya mu üslerinin içine düşmüşken görmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bayılırım. hastasıyım. fanıyım. işlemcisi filanım hatta. para da şurdan geliyo. adam arkeolog. hikayelerinde nası cukkalar götürdüğünün bisürü belgesi var. irandaki elemandan aldığı hançer olsun, dedektiflik yaptığı tiplerden aldıkları, çıkarıp sattığı eserler filan. üühüü. bi de yazarlığı var deli para kazanıyo ordan. ki parayı harcadıı da çok yer yok yani.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 adam televizyon programı yapıyo parayı ordan goturuo su anda ayda 2 defa cıkıyo biri eski biri yeni seri acıkcası ben yenileri gerek konu gereke cizim gerekse kurgu açısından daha iyi buluyorum ama 80'lerdeki atlantis halini bilemem yaşım elvermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: horacegoesskiing, 13 December 2003 19:49 tarihinde demiş ki: para da şurdan geliyo. adam arkeolog. hikayelerinde nası cukkalar götürdüğünün bisürü belgesi var. irandaki elemandan aldığı hançer olsun, dedektiflik yaptığı tiplerden aldıkları, çıkarıp sattığı eserler filan. üühüü. bi de yazarlığı var deli para kazanıyo ordan. ki parayı harcadıı da çok yer yok yani. yani tarihi eser kacakciligi diyosun. benim bildigim arkeologlarda pek para olmaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 martin mystere ve nathan never vardı ya hala var gerçide çok gğzeller en sevdiim çizgi romanlardır... mutlaka ala oku onları tom parker vardı bide sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 tom değil, ken... ken parker... ve ivo milazzo çizimli olan ken parkerları herkese tavsiye ederim ben de.. adamın tarzı süper.. ve evet, martin mysteré yazdığı kitaplar ve tv. programlarından para kazanıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hikaye olarak okudugum bir cok cizgi romandan daha iyidir.. (arcanemi beliritydi) bi iki bölümde abartiolar ama.. sonucta eleman yarı chosen bisi.. yanındaki tayfalarda garip ilginc tipler.. ama bendeki (cok var cünküm :P) sayılarda deli hikayeler var en cok sevdigimde Mu'luların yarattığı androidlerle ilgili bölüm. (atlantislilerin(miydi?:] cok olduda) kurtadamlarida süferdi dorusu) ha bide nerden para kazandiğini kim sorduyduki :) adam yazar.. aynı zamanda bilgisayar programcısı aynı zamanda tv showu filan var dedim ya yarı chosen.. para akio masalla.. (arkeolojidende bi geliri vardı ama tam emin deilim) [Bu mesaj Creel tarafından 17 December 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: unity100, 15 December 2003 04:04 tarihinde demiş ki: yani tarihi eser kacakciligi diyosun. benim bildigim arkeologlarda pek para olmaz. valla kısaca sölemek gerekirse yanlış biliyosun hakkaten. :) ressamlar gibi oluyo bunlar. çoğu sürünüyo. birazı çılgın kazanıyo. Paranın çoğu yazarlıktan geliyo ama. bu arada ivo milazzo bambaşkadır gerçekten.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ha bi de şovu var hakkaten.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kardesim bilemiyorum saglam gelmiyor[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar