eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 cdwriter almayı planlıyorum şöle hızı iyi 52 24 52 olabilir ii bişi olsun yeter önerisi olan?[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Lg alabilirsin. Benim bir şikayetim yok şu ana kadar.[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Bende LG var, lotr - fotr divx 2. cd'sini paramparça etmişti.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 donanım diil mi bu ? Bu arada Lg bende kullanıyorum tawsiye ederim ama pls acelen varsa bile donanım'a yaz ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bende alacam ama alacaksan hem rewriter hemde cd tek bir cd romda var onu tavsiye ederim..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Samsung 52x24x52 al. Fiyat/Performans açısında çok iyi olması bir yana testlerde 1. lik bir türlü alınamadı elinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ya lg 52x32x52 Yada samsung 52x24x52[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Lg den memnum degılım. Kullanıcagın boş cd ye bağlı. Mesela su an benım LG cortlamak uzere . 1 ay sonra fılan yenısı alıcagımda en iyisini en kalıtelisini araştırıp alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 phlips'ten memnunum şimdilik. ondan önceki yamaha'm yanmştı. ondan da memnundum. ondan önceki yamaha'm da yanmıştı. ondan da memnundum. onlardan önceki ricoh'um da yanmıştı. ondan da memnundum. şimdiki kullandığım phlips'in de yanacak olması ondan da memnun olmayacağım anlamına gelmez. kaldı ki bu yandıktan sonra alacağımdan da memnun kalacağım. öyle işte.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 şüphesiz lg derim ben çok kaliteli bi marka bence writeri bilmemde cd romumu yıllardır kullanırım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 konu içi konuları konu dışına açmayınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 cd yazıcılarda en çok başı arıyan insanlardan birisiyim sanırım ehi LG parçaladım 2 tane ASUS kullanmaya başladım oda bozuldu ama şimdi ithalatçı firma yenisini veriyor sanırım o parça bana şansa bozuk geldi ben olsam ASUS alırdım hızına erişmek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar