Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vehicle lar bugun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyundaim, herkes son part of the patch gelcek diyo, haber ola.[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Mesaj tarihi:
E gelsin artık, Biander'le Usta hepimize birer tane speeder yapar artık, Eededo, sende maden var mı kullanabileceğimiz? Bi de 2. account işini naptın, dün guildchatte sormuştum ama görmedin sanırım...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
Enako dostum, guildimizin Maden Tetkik ve Arama Enstitüsü Başkanı Eededo olduğundan o yüzden sordum maden var mı diye, adamın Galakside harvester kurmadığı gezegen yok! Rivayete göre 100 milyonun üstünde serveti varmış, speeder pazarını madenleri kullanıp tekeline alıcakmış. :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger

[Bu mesaj DA2019 tarafından 16 December 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu arada:

"The trickle patch is complete and tomorrow morning, the vehicle publish will be pushed out to the live servers. Some things to note:

The estimated downtime tomorrow will be approximately 6 hours.
Server downtime is planned for 4:00am - 10:00 am, PST.

The major highlights for tomorrows publish are:

Vehicles
Player City Caps Raised
Creature Balance Changes
Creature Handler Revamp
Pet Trade-In Program
POI Tab for the datapad
New Game Content"
[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger

[Bu mesaj DA2019 tarafından 16 December 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet patch bugun olacak die biliyorum serverlar muhtemelen gece ona kadar yok hayirlisi usta umarim siparisimi unutmamisindir bu rada[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Mesaj tarihi:
Şu anki açıklama 6 saat diye, 14+6=20 akşam saat 8 yani, e buna bi de eclipsein en son açılma özelliğini eklersek akşam 10 gibi falan online olabiliriz... Bu ne demek: KOTOR!!! :-D

Not: Bu arada benim gibi holo peşinde koşup FS slotu falan açmaya çalışan arkadaşlara KOTOR'u öneririm. Kotorda FS slotum çoktan açıldı, Jedi Guardian bile oldum. :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Mesaj tarihi:
knights of the old republic :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

[Bu mesaj Popeye tarafından 16 December 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kotor ne[hline][ quote ]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....[ /quote ]

Mesaj tarihi:
Yaşasın artık deli gibi hızlı gitcez =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
K.O.T.O.R.= Knights Of The Old Republic

Herkese tavsiye ederim, SWG'den bayanlara birebir. Ama dikkat bağımlılık yapıyo, oyuna girmemeye başlıyosunuz...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 16 December 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
kotor ne[hline][ quote ]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....[ /quote ]

Baldurs Gate in SW versionu diyebiliriz :)
4 CD ama iyi bir oyun :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.

[Bu mesaj jonq tarafından 16 December 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eh 2-3 gün önceden haber verselerdi ya patch gününü , daha resource stokluyodum.

100 vehicle yapacak kadar metal var bankda, server açıldıktan sonra Coronet te olucam siparişi olanlar /tell atsın.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )

[Bu mesaj odium tarafından 16 December 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DA2019, 16 December 2003 14:14 tarihinde demiş ki:
Player City Caps Raised

şehri nabooya taşımak gibi bir niyetiniz var mı?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
Şehri nabooya taşımak çin işkencesi gibi bişi olur, bence dantooine daha iyi zaten.

Player city capler arttırılıyor ama gene de bazı sınırlamalar var, mesela (tam rakamlardan emin diilim) level 4 olabilecek şehir sayısı 5, level 3 10, level 2 20 gibi...

Biz şu an level 4 olarak elite şehirlerin arasındayız zaten...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Mesaj tarihi:
said:
jonq, 16 December 2003 17:05 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 16 December 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
....[ /quote ]

Baldurs Gate in SW versionu diyebiliriz :)
4 CD ama iyi bir oyun :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.

[Bu mesaj jonq tarafından 16 December 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Zaten yapımcı firma Bioware... Onlardan daha iyi kimse yapamazdı zaten, BG, Icewind dale serileri taptığım oyunlardır...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Mesaj tarihi:
said:
odium, 16 December 2003 17:07 tarihinde demiş ki:
Eh 2-3 gün önceden haber verselerdi ya patch gününü , daha resource stokluyodum.

100 vehicle yapacak kadar metal var bankda, server açıldıktan sonra Coronet te olucam siparişi olanlar /tell atsın.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )

[Bu mesaj odium tarafından 16 December 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Ben isterim 2 tane biri swoop bike öbürüde lanspeeder.Server açıldığı anda sendeyim:P[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
Mesaj tarihi:
nasil ya piirs ? coktan preorder ettin diye biliyodum, benden 1 milyon almistin noldu onlara ????[hline]eededo tha Pokemon Master
Mesaj tarihi:
said:
DA2019, 16 December 2003 16:20 tarihinde demiş ki:
Şu anki açıklama 6 saat diye, 14+6=20 akşam saat 8 yani, e buna bi de eclipsein en son açılma özelliğini eklersek akşam 10 gibi falan online olabiliriz... Bu ne demek: KOTOR!!! :-D

Not: Bu arada benim gibi holo peşinde koşup FS slotu falan açmaya çalışan arkadaşlara KOTOR'u öneririm. Kotorda FS slotum çoktan açıldı, Jedi Guardian bile oldum. :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger

harbiden neden en son aciyolar eclipseyi
anlamiyorum...
zaten bi saat loading oluyo eflam cok uyuz oluyorum

bu arada kotor u biraz acarmisin nedir neyin ensidir web sitesi avrmidir
mmorpg midir nedir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Mesaj tarihi:
catliyacam yaa, signature da ne yaziyo baksaniza ..![hline]eededo tha Pokemon Master
Mesaj tarihi:
en son patchi yuklumeye basladi calistirin launchpadleri ...
patchle ilgili tum aciklamalarda yaziyor sagda[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer
  • Yeni Oluştur...