draedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 oyundaim, herkes son part of the patch gelcek diyo, haber ola.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 E gelsin artık, Biander'le Usta hepimize birer tane speeder yapar artık, Eededo, sende maden var mı kullanabileceğimiz? Bi de 2. account işini naptın, dün guildchatte sormuştum ama görmedin sanırım...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 eheheheh maden var mi kullanabilecegimiz diye mi soruyosun biz bir hafta onceden hazirlandik ehe.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Gelir gelmez alip speeder yarislarini baslatalim :P[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Enako dostum, guildimizin Maden Tetkik ve Arama Enstitüsü Başkanı Eededo olduğundan o yüzden sordum maden var mı diye, adamın Galakside harvester kurmadığı gezegen yok! Rivayete göre 100 milyonun üstünde serveti varmış, speeder pazarını madenleri kullanıp tekeline alıcakmış. :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 December 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Bu arada: "The trickle patch is complete and tomorrow morning, the vehicle publish will be pushed out to the live servers. Some things to note: The estimated downtime tomorrow will be approximately 6 hours. Server downtime is planned for 4:00am - 10:00 am, PST. The major highlights for tomorrows publish are: Vehicles Player City Caps Raised Creature Balance Changes Creature Handler Revamp Pet Trade-In Program POI Tab for the datapad New Game Content" [hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 December 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 evet patch bugun olacak die biliyorum serverlar muhtemelen gece ona kadar yok hayirlisi usta umarim siparisimi unutmamisindir bu rada[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Şu anki açıklama 6 saat diye, 14+6=20 akşam saat 8 yani, e buna bi de eclipsein en son açılma özelliğini eklersek akşam 10 gibi falan online olabiliriz... Bu ne demek: KOTOR!!! :-D Not: Bu arada benim gibi holo peşinde koşup FS slotu falan açmaya çalışan arkadaşlara KOTOR'u öneririm. Kotorda FS slotum çoktan açıldı, Jedi Guardian bile oldum. :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 KOTOR?[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 knights of the old republic :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. [Bu mesaj Popeye tarafından 16 December 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kotor ne[hline][ quote ]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... ....[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yaşasın artık deli gibi hızlı gitcez =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 saniyede 17 metre ehe baya iyi cidden[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 K.O.T.O.R.= Knights Of The Old Republic Herkese tavsiye ederim, SWG'den bayanlara birebir. Ama dikkat bağımlılık yapıyo, oyuna girmemeye başlıyosunuz...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: unity100, 16 December 2003 16:55 tarihinde demiş ki: kotor ne[hline][ quote ]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... ....[ /quote ] Baldurs Gate in SW versionu diyebiliriz :) 4 CD ama iyi bir oyun :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 16 December 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Eh 2-3 gün önceden haber verselerdi ya patch gününü , daha resource stokluyodum. 100 vehicle yapacak kadar metal var bankda, server açıldıktan sonra Coronet te olucam siparişi olanlar /tell atsın.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) [Bu mesaj odium tarafından 16 December 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: DA2019, 16 December 2003 14:14 tarihinde demiş ki: Player City Caps Raised şehri nabooya taşımak gibi bir niyetiniz var mı?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Şehri nabooya taşımak çin işkencesi gibi bişi olur, bence dantooine daha iyi zaten. Player city capler arttırılıyor ama gene de bazı sınırlamalar var, mesela (tam rakamlardan emin diilim) level 4 olabilecek şehir sayısı 5, level 3 10, level 2 20 gibi... Biz şu an level 4 olarak elite şehirlerin arasındayız zaten...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: jonq, 16 December 2003 17:05 tarihinde demiş ki: said: unity100, 16 December 2003 16:55 tarihinde demiş ki: kotor ne[hline][ quote ]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... ....[ /quote ] Baldurs Gate in SW versionu diyebiliriz :) 4 CD ama iyi bir oyun :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 16 December 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Zaten yapımcı firma Bioware... Onlardan daha iyi kimse yapamazdı zaten, BG, Icewind dale serileri taptığım oyunlardır...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: odium, 16 December 2003 17:07 tarihinde demiş ki: Eh 2-3 gün önceden haber verselerdi ya patch gününü , daha resource stokluyodum. 100 vehicle yapacak kadar metal var bankda, server açıldıktan sonra Coronet te olucam siparişi olanlar /tell atsın.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) [Bu mesaj odium tarafından 16 December 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Ben isterim 2 tane biri swoop bike öbürüde lanspeeder.Server açıldığı anda sendeyim:P[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 nasil ya piirs ? coktan preorder ettin diye biliyodum, benden 1 milyon almistin noldu onlara ????[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 gecmis dogumgunumun hediyesi olarak bi motorsikelt kabul edebilirim... heehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: DA2019, 16 December 2003 16:20 tarihinde demiş ki: Şu anki açıklama 6 saat diye, 14+6=20 akşam saat 8 yani, e buna bi de eclipsein en son açılma özelliğini eklersek akşam 10 gibi falan online olabiliriz... Bu ne demek: KOTOR!!! :-D Not: Bu arada benim gibi holo peşinde koşup FS slotu falan açmaya çalışan arkadaşlara KOTOR'u öneririm. Kotorda FS slotum çoktan açıldı, Jedi Guardian bile oldum. :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse harbiden neden en son aciyolar eclipseyi anlamiyorum... zaten bi saat loading oluyo eflam cok uyuz oluyorum bu arada kotor u biraz acarmisin nedir neyin ensidir web sitesi avrmidir mmorpg midir nedir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 catliyacam yaa, signature da ne yaziyo baksaniza ..![hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 en son patchi yuklumeye basladi calistirin launchpadleri ... patchle ilgili tum aciklamalarda yaziyor sagda[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar