Peka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya şimdi bi rafıls reklamı bulmam lazım amma velakin çok düşündüm bi kaç bişey çıktı ama pek de etkileyici olmadı gerçi ben hiç etkileyici olmuş akılda kalıcılığı olan bir cips reklamı daha hatırlamıyorum ama neyse anlatayım sizde fikir tavsiye falan veriniz nede olsa 2 3 tane reklamcı wardı sanırım forumda gerçi pek fazla bir tema bulamadım aklıma gelen ruffles in sounduna uyan dalgalı olması ile ilgil şeyler oldu şimdi 1. sinde bi malikaneye doğru kamera hafiften zoomlar malikanenin kapısında bir tabela görünür "Mehmet Ruffles" diye hani bu adam ruffles'in sahibiymiş gibi komikli bi imaj daha sonra evin içine girer kamera evde bi adam güzel giyinimli "belliki ruffles in sahibi " tanımına uyan tipte bir adam ve bu adamın çocuğu var ruffles yiyor yerken bi ruffles tanesini eline aldığında durup bakıyor bi cips e daha sonra babasına "Baba bu ruffles ları neden dalgalı yapıyorsunuz ? " diyor babasıda "hımm" diye bi iç geçirip "anlatayım" diyor o anda bi flashback ile siyah beyaz bi görüntü geliyor işte ruffles in ilk ypaıldığı zamanları gösteriyor fabrikadan görüntüler şeklinde ruffles lar kesilmiş yuvarlak ama düze şekilde hepsi geçiyor bi aletten kesile kesil paketlere düşüyorlar daha sonra bu paketler bi ambar gibi bi yere gidiyor onlar orda beklerken bi fabrikanın çatısı hani bu dalgalı olan çatılardan cipslerin üstüne düşüyor cipsler açılıp bakılınca hepsi dalgalı olmuş adamın biri çıkıp "neyse böyle satalım bari" :) diyor 2. si ise şimdi bi çocukla bi kız gençler işte hedef kitlemiz yani :) bi kayıktalar kayıkta oturmuş sevgili sevgiliye konuşuylarken ruffles yiyorlar bulundukları göl çok sakin kendi halinde bir göl işte çocuk cipsten yerken yalışlıkla bir tane düşürüyor göle göl hafif dalgalanıyor çocuk da kızda şaşırıyorlar çocuk meraklanıp 2 3 tane daha atıyor göle dahada dalgalanmaya başlıyor çocuk kıza doğru pis bi sırıtış atıp bütün pakedi döküyor göle hiç birşey olmuyor çocuk şaşırıp "hmm neyse " tribinde yeni bi cips paketi çıkarıp cips yemeye başlıyacakken kız "arkana bak" diyor oğlan arkasını bir dönüyorki oda nesi tsunami geliyor şimdi pek güzel olmadı ama mevcut piyasadaki ruffles reklamlarından güzel ikiside bence sizin yorumlarınızı alıyım yada nasıl bişey olabilir tavsiyeleriniz bide hangisinin daha güzel olduğunu[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ilki rezil ikincisi olabilir belki ama ruffles'ları yemek hakkında hiçbir şey ifade etmiyor[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 1.500.000 mılyar lıralık odul ıcın patıcıgı kullanmana sasırmadım ehehe barı deseydın para verıcekler falan dıye ehehe :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 20-30 tane hazırladım yollucam boşa uğraşmayın paracıklar benim. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hahay adamlar direk paraya vurmuş işi hayır parayı bende isterim tabiki kim istemez :) ama gel gelelim hoca istedi diye yapıyorum yoksa tın[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ne zeki hocaniz varmis ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ikisi de güzel bence. ikincisi daha güzel[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 benimde bir fikrim var ruffles standartları diye mesela üniverstede bir profesör rufles ın eğrilerinin formulünü çıkarmış onlara göre üretim gerçekliştiriliyor. (kafayı matematikle bozdum) Hatta tahtaya büyükçene bir ruffles çizilmiş böle üzerinde bir ton hesap var. Sonra profesör bir tane ruffles ı alıp dikkatlive kıvrımlarını inceler (uyugun der) felan filan...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Jaan, 17 December 2003 01:27 tarihinde demiş ki: Hatta tahtaya büyükçene bir ruffles çizilmiş böle üzerinde bir ton hesap var. Sonra profesör bir tane ruffles ı alıp dikkatlive kıvrımlarını inceler (uyugun der) felan filan...Buradan sonra, profesör ruffles'ın dalgalarını inceledikten sonra, ağzına atsın, sonra şöyle bi tahtaya baksın, "ya boşver ya formulüne başlatma" edasıyla ruffles yiyerekten sahneden ayrılsın.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 mm fena deil aslında geliştir bence biraz daha bişeyler ekle bide ben slogan bulamadım ya reklamlara nası bi slogan olabilir ki ruffles için ? klasik sloganları sçasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 saeros iyi fikir bunu yollamalı. İsmi de ruffles standartları olur :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ruffles 101 da olabilir[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 2. hoş birincisi olmamış mehmet ruffles a koptum yannız :) 2.yi nası çekmeyi düşünüosun peki?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yarışma ile ilgili bilgi için site falan var mı?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar