Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rafıls reklamı

Peka

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi bi rafıls reklamı bulmam lazım
amma velakin çok düşündüm bi kaç bişey çıktı ama pek de etkileyici olmadı
gerçi ben hiç etkileyici olmuş akılda kalıcılığı olan bir cips reklamı daha hatırlamıyorum ama
neyse anlatayım sizde fikir tavsiye falan veriniz
nede olsa 2 3 tane reklamcı wardı sanırım forumda
gerçi pek fazla bir tema bulamadım
aklıma gelen ruffles in sounduna uyan dalgalı olması ile ilgil şeyler oldu

şimdi 1. sinde
bi malikaneye doğru kamera hafiften zoomlar malikanenin kapısında bir tabela görünür
"Mehmet Ruffles" diye hani bu adam ruffles'in sahibiymiş gibi komikli bi imaj daha sonra evin içine girer kamera
evde bi adam güzel giyinimli "belliki ruffles in sahibi " tanımına uyan tipte bir adam ve bu adamın çocuğu var ruffles yiyor
yerken bi ruffles tanesini eline aldığında durup bakıyor bi cips e
daha sonra babasına "Baba bu ruffles ları neden dalgalı yapıyorsunuz ? " diyor babasıda "hımm" diye bi iç geçirip "anlatayım" diyor o anda bi flashback ile siyah beyaz bi görüntü geliyor işte ruffles in ilk ypaıldığı zamanları gösteriyor fabrikadan görüntüler şeklinde
ruffles lar kesilmiş yuvarlak ama düze şekilde hepsi geçiyor bi aletten kesile kesil paketlere düşüyorlar
daha sonra bu paketler bi ambar gibi bi yere gidiyor
onlar orda beklerken bi fabrikanın çatısı
hani bu dalgalı olan çatılardan
cipslerin üstüne düşüyor
cipsler açılıp bakılınca hepsi dalgalı olmuş
adamın biri çıkıp
"neyse böyle satalım bari" :)
diyor

2. si ise
şimdi bi çocukla bi kız gençler işte hedef kitlemiz yani :)
bi kayıktalar kayıkta oturmuş sevgili sevgiliye konuşuylarken ruffles yiyorlar
bulundukları göl çok sakin kendi halinde bir göl işte
çocuk cipsten yerken yalışlıkla bir tane düşürüyor göle
göl hafif dalgalanıyor çocuk da kızda şaşırıyorlar
çocuk meraklanıp 2 3 tane daha atıyor göle dahada dalgalanmaya başlıyor
çocuk kıza doğru pis bi sırıtış atıp
bütün pakedi döküyor göle
hiç birşey olmuyor çocuk şaşırıp "hmm neyse " tribinde yeni bi cips paketi çıkarıp cips yemeye başlıyacakken
kız "arkana bak" diyor
oğlan arkasını bir dönüyorki oda nesi
tsunami geliyor

şimdi pek güzel olmadı ama mevcut piyasadaki ruffles reklamlarından güzel ikiside bence
sizin yorumlarınızı alıyım yada nasıl bişey olabilir tavsiyeleriniz
bide hangisinin daha güzel olduğunu[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

hahay
adamlar direk paraya vurmuş işi
hayır parayı bende isterim tabiki kim istemez :)
ama gel gelelim hoca istedi diye yapıyorum
yoksa tın[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

benimde bir fikrim var ruffles standartları diye mesela üniverstede bir profesör rufles ın eğrilerinin formulünü çıkarmış onlara göre üretim gerçekliştiriliyor. (kafayı matematikle bozdum)
Hatta tahtaya büyükçene bir ruffles çizilmiş böle üzerinde bir ton hesap var. Sonra profesör bir tane ruffles ı alıp dikkatlive kıvrımlarını inceler (uyugun der) felan filan...[hline]NO PAIN NO GAIN
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 17 December 2003 01:27 tarihinde demiş ki:
Hatta tahtaya büyükçene bir ruffles çizilmiş böle üzerinde bir ton hesap var. Sonra profesör bir tane ruffles ı alıp dikkatlive kıvrımlarını inceler (uyugun der) felan filan...
Buradan sonra, profesör ruffles'ın dalgalarını inceledikten sonra, ağzına atsın, sonra şöyle bi tahtaya baksın, "ya boşver ya formulüne başlatma" edasıyla ruffles yiyerekten sahneden ayrılsın.[hline]Every man dies, not every man really lives.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...