melun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 her ipini koparanin taksime, kadikoye gitmesiydi bi zamanlar bana batan. daha sonra farkli insanlar gormedikce oralarda bulunmanin tadinin cikmadigina karar verdim. ancak artik herkes birbirine o kadar benziyo ki, kalabalik icerisine giresi gelmiyo insanin. artik birine bakip da tarzini takdir etmek mumkun olmamaya basladi. lastikleri gicir gicir converseler, muhtemelen bok gibi para verip alinan cizgili kazaklar(benetton kesin dedirtenlerden) ... bi de tozluklar var tabi. itiraf etmeliyim ki, pileli etegin altina cok guzel oluyo ve ben de giyerdim ama piyasaya cikmamisti o zaman daha. nereye kadar ve ne yapmali?
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 piyasa gençlik..sonumuz kötü..
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 takma kafaya ya. Boşveeer.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Moda böle bi illet işte şahsiyet sahibi insan ancak kendisini bu akım vesaire gibi şeylerin dışında tutabiliyor. Çünkü insanoğlu giyimde bir takım akımlar yada üniforma mantığından uzaklaştığı vakitte özgünleşip kendine yakışan ve işlevsel şeyler üretebiliyor. Velhasıl tasvib etmiyorum etmicemde doğru giyinmek diye bir kavram yok güzel giyinmek diye bir kavram var.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Elros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Piyasayla işim olmaz. Tikkyleri sevmem ama doverim[hline]Whispering Banshee am I Saygı güçlü olana verilir. Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 elros bu lafı imza yapacam auhahu[hline]Avatar...:hrr:
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Açıkçası insanların kıyafetleri kendilerini yansıtır buna inaniyorum fakat insanların modaya falan olan bağlılklarını başkalarının yaratıcılığını ve düşüncelerini kabul edip onları takip etmek dolaysıyla kölelik ve aptallık olduğunu düşünüyorum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 fabrika malı gibi tıpa tıp aynı insanlar ortalıkta dolaşıyo hiç beklemediğiniz insanlar bile böle olabiliyo herkes kendi modasını yaratmalı[hline]a.k.a "bay bomba"
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 boshveer bu gidisler kadınlar cıplak dolanmaya da baslar ben onu bekliyorum msl :lol:[hline]
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Valla benim modam ahanda şööle: (modam :-P ) *Siyah convers *zincir fln *blindguardian sweet shirt :-) *küpe *jöle ile dikleştirilmiş b.ktan saçlar *bol pantalon *yandan çarklı çanta modeli :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Modaya uymaktan nefret ederek doğmak ne kadar güzel bir olaydır. [bkz: ben][hline]Even the smallest person can change the course of the future..
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 valla beğenen beğeniyo valla.. en azından bööle beyaz gömlek giyipte kılları dışarı fışkırtmıyorum, yada bööle elimde tespih arkadaşlarla ibo dinlemiyorum. Her halükarda daha iyidir...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bu, kendi beyinlerince moda yaratmış kitleler okullarda çok var ve kıl ediyolar beni hepsi fabrika üretimi olmanın yanında kişiliksiz oluyolar, baştan aşağıya aynılar bunlar: yüz---aynı fondoten (artık markası detayı ndir bilmem ama görüoz arada çantalarında aynı b.k var) üst---şu yeşil balina derisi, iğrenç kokan mont alt---aynı lacivert pantalon oxxo nun mu ne (okulda kızların pantalon giyebilmesi olayı çıktığından beridir bu böyle) ayakkabı---bufalo mu ne garip bi bot şekilsiz bişey, ama artık bufalo out harley in dienleride var... ve en kıl eden madde hepsi aynı parfümü kullanıyo o koku sınıfa sindi artık!!! kız arkadaşın jale , deniz , ece , hede , hödö farketmez hepsi aynı sadece saç renkleri deişik....[hline]Avatar...:hrr:
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 tikky sux!..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yaw çok komik hahaha balina derisi hedesi varya harbiden b.k gibi kokuyo :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sistemin esirleri, bazı akımlara kapılıp benliklerini yitirmek üzere olan, kişiliklerinin olgunlaşma çağında, çevresinden fazlaca etkilenen insanlar.. tikkymiş, delikanlıymış, marjinalmiş.. peeh hepsi özenti.. Ps:Bildiğiniz gibi istisnalar kaideyi bozmaz..[hline]My poor firend me..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 O kadar çok topic var ki bu konuda bana böeağghk geldi... En son laissez faire (bırakın yapsınlar) demiştik galiba....[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 herşeye tamam ama özellikle barbour giyipte balina-yunus katliamına neden olmalarına kzıyorum çok.hiç sevmem döverim.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 seninki dolaylı yoldan " adam dövmek istiyorum " olayı bence :)[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Converse de ayrı bir özentiliktir. "Ben punkum ben tikky deilim" ama bütün punklar aynıdır. COnverse rulaz insanı[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i]
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bazen benim gözüme de çarpıyor yani. tertemiz böyle parlak converse felan gülüyorum ki benimkiler her zaman pistir ehah yırtılmadı fakat daha çok güzel kullandım herhalde. turuncu bide saçım renginde sırf uyum oluyor diye giyiyorum zaten.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 converse olmasına gerek yok o şekil güzel duruyor pantolon altında yani mesela puma'nın da var aynı model ayakkabısı.. zevk meselesi biraz da aslında[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 evet head,o konu baya değişik,kimi görsem converse'leri pırıl pırıl,benimkiler dağılmış,sağı solu yırtık,rengi bozulmuş hala giyiyorum.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 giyiyorum ama GURUR duymuyorum yani farklıyım marjinalim diye geçinmiyorum bu var tabi. öyle gezene kapıcı tekmesi atıyorum zaten[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Öne çıkan mesajlar