Armedx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya bşr turlu olmuyor..balıkları tuttugumda yere dusuyor bunun fixsini nereye ekleyecegımle bırlıkte solermısınız...
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 eğer yanılmıyorsam ilgili scripte equip koyarsan balıklar çantana düşer . ancak bu bug değilki gerçek hayattada balıkları ilk önce yere koyarsınız . Rp için öyle yapılmış .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Biktim subjectlerini editlemekten Armedx, bir topic acarken konuyu ozetleyecek birseyler yaz lutfen subject bolumune.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 sureklı laf yetısttırmekten sorunlarıma care bulamıorumkı..baggio senden teklıf beklerdım gel sorunun warsa yardım edeyım dıe ama!!!
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: zgrw, 16 December 2003 10:17 tarihinde demiş ki: eğer yanılmıyorsam ilgili scripte equip koyarsan balıklar çantana düşer . ancak bu bug değilki gerçek hayattada balıkları ilk önce yere koyarsınız . Rp için öyle yapılmış .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] equip'le olacak i$ degil o. onu bir event'la halledebilirsin event icin: ki$i yere item du$urdugunde, eger o item'in tipi baliksa, cantaya at. degilse ba$a don, gibi.[hline]- never too old to learn!
snapsys Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bak ornek vermek gerekirse; yere dusen yada tuttugun itemi act.bounce yaparsan olur. sahsen denedim oldu sana vereyim scp. brnx. On=@ItemDropOn_Ground if ( == 04008) act.attr 0 endif if !(( + ) > ) if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( ==skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif endif[hline]http://evilsrealm.forumu.com EVILS REALM UO :..Admin..:
Öne çıkan mesajlar