CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Taksimde ilk defa simit dünyası isimli gördüğüm dükkan ardından simit sarayları furyası başladı ve arttıkça arttı.. Şu an Taksim'de bir simitçi dünyası iki simit sarayı , kadıköyde iki simit sarayı bir simit dünyası ve çıtır simitim isimli dükkanlar var.. Başka yerlerde de vardır mutlaka da ben bilmiyorum..İyi para kırıyolar galiba ne düşünüyosunuz bu konuda?? (bu arada simitleri de süperrr heh :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Öyle deme, simit güzeldir, simitleri sevelim, nitekim canım çekti şu an deli gibi, zaten karnım aç. :P[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ne sımıt gevrek olum gevrek[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Epeydir var onlar. Pek severim...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Llama, aslında simit diye biliyorum ben, mesela Antalya'dayken paso simitti, İzmir'e bi geldim, gevrek oldu. :) *!Acliktan basi doner *[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Simit lafını duydummu güleceğim geliyor yılbaşı için katliam bir planımız var.Sınıfta 5 erkek var 12 kız.Yılbaşı çekilişinde hepimize kız düştü ve biz aramızda anlaştık kızlara yılbaşı hediyesi olarak simit alacağız :D.2 simit sardırıp götüreceğiz (asıl hediyeyi herkes simitleri verdikten sonra vereceğiz tabiki yoksa işin boku çıkmasın).Suratları şimdiden görür gibi oluyorum.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 nispeten ucuz ve doyurucu gıdalar sattıklarından baya iş yapıyolar, ankarada kızılayda var 5-10 tane geçen gün akşamüstü saati 4-5 tanesinin önünden geçtim hepside baya doluydu vala[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: CaRCaRaS, 15 December 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Şu an Taksim'de bir simitçi dünyası iki simit sarayı , kadıköyde iki simit sarayı bir simit dünyası... bir an gülme krizine girdim..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 eheh ben iki simit bir ayran sardırıcam hemde sütaş ayran :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 .mına koyim adım başı simit dünyası, sarayı, yok evreni, gezegeni.. çıtır, iyi-güzel, lezzetli de simit orijinalliğini kaybetti. nerde o diş kıran sokak simitleri. . . bi de bi ara arasına karper peynir sürüyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 artık ben bu konuda kafayı yemiş durumdayım.. geçen gün sırabende'ye gittim bu konuda konuştum belki çıkar izleriz :) çok baba bi olay bu simit sarayları ama sokakta da boynu bükük simitçileri görmek kötü.. özellikle kadıköydeki meşhur yandııııeee die bağıran abimizin işleri azalırsa üzülürüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 altıyol daki simit sarayından bi pazar günü simit alayım dedim. en küçüğü ne kadar dedim. adam bana ha? dedi. en ucuzu ne kadar dedim adam 750 bin lira dedi bende aldım. içi kaşarlıydı. altı ise yanıktı.. fazla yağlıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 aaah o yandiiie yandiie diye bagiran babanin isleri azalmasin hatta o adam kendi simit dukkanini kursun, musterilere bairsin butun gun turku de soylerdi dersanemizin tek nesesiydi zamaninda :)[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 güzel şeyler yapıolar ama çok fazla varlar modası geçerse çok pis patlıycak[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: CaRCaRaS, 15 December 2003 19:34 tarihinde demiş ki: kadıköyde iki simit sarayı bir simit dünyası... düzeltiyim kadıköyde iki simit sarayı bi simit dünyası bi de simitçi war :)[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 çabucak ürüyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 simit üzerine bunca yer açılıcağına bizlere farklı lezzetler sunulsa keşke.. mesela nohut pilavcılar gibi seyyar portakallı ördekçiler, beşamel soslu tavukçular olsa hoş olmaz mıydı ¿[hline]mel'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Saeros, 15 December 2003 19:50 tarihinde demiş ki: Llama, aslında simit diye biliyorum ben, mesela Antalya'dayken paso simitti, İzmir'e bi geldim, gevrek oldu. :) *!Acliktan basi doner *[hline]Every man dies, not every man really lives. bızde boyle olum[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 benim simitten aldığım en fazla zevki şehir hatlarında yarısını martılara fırlattığım simit verir,soğuk bir kış ayazında cebimdeki son parayla otobüsün kalkmasını beklerken çayıma bandırıp yediğim simit verir,gidip döner ekmek alacakken arkadaşlarımında karnına bişiler girsin diye aldığım 4 simit verir. cebimdeki son paraya kıyıp kar altında soğuk bankta oturup sefgilmle paylaşıp yediğim simit verir. gidipte kızları kesmek için,"in" bir mekanda olmak için,popülerite arttırmak için simit yemem,yiyenleri sevmem.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Her yerde simit izmirde gevrek hocam :D Giiiivrek var boyoozzzz var gelll gelll :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Kadıköy Altıyoldaki simitçiye çok acıyorum ya kim bilir o yeri kapmak için kimlere para yedirdi şimdi de karşısına simit evi açıldı adam sinek avlıyo...[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Dogmeat, kız kesmek için simit mi yenir Allah aşkına :) Susamlarını geçtim, karizmasıda yokki.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Simit güzeldir ucuzdur o yüzden parası bol olmayanların tadı güzel birşeyi zorlanmadan almasını sağlar. Sarayı hedesi hödösü açılınca pahalaşıcakdır e pahalı şeyide kimse almaz tabii:) kapanır o hödöler[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 mel'un o fikre taptım yani.. Sokak portakallı pekin ördekçileri ya da sokak böbstrongonof (kesin yanlış yazdım) cıları cidden başarılı bir ticari girişim olabilir. Ama bu arada sevgili zavallı simitçilerimizi de bağrımıza basmamız gerekir. Simit gibi kutsal bir yiyeceği böyle saraylara, palaslara düşürenler utansın. Simit oldu olası bir öğrenci , fakir yiyeceğidir. Dolayısıyla öyle sarayda, palasta simit olmaz. Olsa olsa simit tezgahta olur. Odun gibi olur. Isırdın mı iki dişi bırakırsın üstünde.. Martıya attın mı o şehir hatları vapurundan martı denize düşer....[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: BoDrUmLu, 15 December 2003 20:23 tarihinde demiş ki: Her yerde simit izmirde gevrek hocam :D Giiiivrek var boyoozzzz var gelll gelll :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? hele bırde pencerıenın onunde sabah ezanıyla bırlıkte giivreiiggık dıye bagırmalar sadece ızmıre bahsusdur sanırım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar