Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Yazın kaldığım bir hotelde, kaldığımız birkaç gün boyunca televizyonda RTL II izlemiştim.. ilginç animeler vardı orda.. çocuksu animelerden tut, dragon ball z'ye kadar bir sürü şey vardı. tabii en sevdiğim Detective Conan. Almancayı anlamıyorum ama olayların gidişatını takip edebiliyorum.. O sırada gördüğüm bir anime vardı.. O şimdi Star'da yayınlanmaya başlamış, cumartesi sabahı gördüm.. Kolu uzuyan güçlü bir lastik çocuk, çok iyi kılıç kullanan bir adam vs. vs.. çizimler çok iyi değil çok laubali çizilmiş.. ama senaryosu çok zevkli.. en azından fantastik bir dünya.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 o cumartesi yayılanan animede korsan muhabbetleri var mı? sanırım o animenin adı lupindi,hatta bu lupinin 2si 3 de var... ama tam emin değilim. ben pek tutmadım o animeyi,bi anime geyik olabilir ama bence onu pek becerememişler,ama ilk bölümden karar vermemek lazım. mesela kenshin,ilk bölümleri çok bayık,30. bölümden sonra açılıyor:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Yeni başlamadı o anime. Starda çıkmıştı daha önce, şimdi tekrar ediyolar. Yu-Gi-Oh da zamanında çıkmıştı. Şu an onun da tekrarı yayınlanmakta. (O da stardaydı galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 one piece adi hala rtl2 de yayinlanio ama nedense benim pek hosuma gitmio o..inuyasha varken :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ben lupini nerden çıkardım o zaman,uykulu uykulu izliyodum herhalde,biryerde lupin gibi bişey duymuşumdur ondan lupin demişimdir[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! [Bu mesaj Loading tarafından 08 December 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Haksızlık etmeyin ya çizimler biraz "amatör" ama baya eğlenceli.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ordaki hırsız kız çok güzel[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar