Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultraslan katilim formu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun minibuste bi adamda gordum uzerinde adi soyadi ikametgah ettigin yer falan bisiler altindada kan grubu yaziyodu.. benim garibime gitti biraz.. hani mevzu olurda bicak yerse kim kan vericek derdince olacaklarindanmi[hline]
Mesaj tarihi:
ahahha
bide imza attırıolarmış
ölürseniz mesuliyet kabul etmeyiz die[hline]Nanee nanee nanee nanee
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
tüm bu tip katılım formlarında kan grubu yazılır[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
ewt herzaman butür formlarda kan grubu alınır, kavgaya bağlamayın, olağanüstü olaylarda genelde resmi derneklere başvurulur kanihtiyacı durumunda..[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yapmayın sonuçta o dokümanların hepsi birer kimlik mahiyeti taşıyor.. dolayısıyla üzerinde kan grubu yazması bence kesinlikle gerekli. Hatta her kimliğe yazsınlar... Pasoya, karta, nüfus cüzdanında yazıyorlar. Kredi kartına vs de yazsınlar.. dünya hali kime ne olacağı belli olmaz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
  • Yeni Oluştur...