Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bugun minibuste bi adamda gordum uzerinde adi soyadi ikametgah ettigin yer falan bisiler altindada kan grubu yaziyodu.. benim garibime gitti biraz.. hani mevzu olurda bicak yerse kim kan vericek derdince olacaklarindanmi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ahahha bide imza attırıolarmış ölürseniz mesuliyet kabul etmeyiz die[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 tüm bu tip taraftar derneklerine kılım.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 tüm bu tip katılım formlarında kan grubu yazılır[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ewt herzaman butür formlarda kan grubu alınır, kavgaya bağlamayın, olağanüstü olaylarda genelde resmi derneklere başvurulur kanihtiyacı durumunda..[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 saçmalık ne o yaa dernek kapatıldı bildiğim kadarılya ne formu yau belki uA-üni formudur gördüğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Arkadaşlar yapmayın sonuçta o dokümanların hepsi birer kimlik mahiyeti taşıyor.. dolayısıyla üzerinde kan grubu yazması bence kesinlikle gerekli. Hatta her kimliğe yazsınlar... Pasoya, karta, nüfus cüzdanında yazıyorlar. Kredi kartına vs de yazsınlar.. dünya hali kime ne olacağı belli olmaz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Deplasmana giderken otobüs devrildi üzerinde kimlik yok senin kan grubunu bilende yok.napıcaksın?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar