Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir aralar çizgi film fırtınası vardı televizyonlarda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk dediğin herhalde orjinal adıyla Bismark, adaptasyon adıyla Saber Rider and the Star Sheriffs olarak bilinen anime. İkinci dediğin de trt de 7/24 verilen mini bir hikayeydi ama ismini çıkartamadım.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
2 soru;

-Robot atları olan süvariler vardı, kocaman bir robot/geminin içerisindedört dönüyorlardı etrafı. İsmi nedir?

-"Biberle" replikli bir baseball topunun yaşamını anlatan çizgifilmin ismi neydi?

İkisi de benim için Transformers'tan sonra gelen en önemli çizgifilmlerdir ama gel gör ki isimlerini hatırlamıyorum :/

İlki "Sei Jushi Bismarck" adlı serinin USA adaptasyonu olan Saber Rider and Star Sheriffs...

Diğeri de düşük bütçeli, kısa bir USA animasyonu: Abner The Baseball
Mesaj tarihi:
Ahah evet onlar Saber Rider ismini görünce açılış müzikleri geldi aklıma. Hafıza garip bir şey.

Abner the Baseball'ı da annemle izlerdik, benim henüz replik nedemek bilmediğim dönemlerdeki favori repliğimdi. Hala hatırlatır annem elimde baseball topuyla görünce beni.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
adini hatirliyamiyorum star tv de verilmisti bi korsan cocuk vardi korsanlar kirali olmaya calisiyodu yaninda deli bi arkadasi ve bir kiz arkadasi vardi adini hatirlayanvarmi tesekkur ederim
Mesaj tarihi:
Kaede said:

http://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA

Efsane

YT giremeyenler için kodu watch?v=He9-p7f3DEA

80 ler nasil bir donemdir ki cocuk programlarinda bile hard rock tipi butun muzikler, o donemin cizgi filmlerine bakin herbiri ayni tarz. Bu cenerasyona tam zamaninda dahil oldugum icin cok mutluyum heh.
  • Yeni Oluştur...