daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Arkadaslarla birlikte LAncelotta hibe basladik eksik kalmasin die :-p we ben blademaster oldum.. yuksek levelini oynamis olan arkadaslar warmi ? iyimidir kotumudur? ezikmidir ? bilen warsa bi yorum yapsin pls :)[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bi ara firby bluntmaster oynamiştim baya hoştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 firbolg yaptim bende ama blade basladim .. side wuruslari gelio Cd den Bladedende arkadan wurus gelio die dedim ama blunttada after parry war onlara biraz daha bakmak lazim heralde.. benim merak ettigim damage lari.. bi mercenary weya berserker gibi wurabiliyomu fln.. gerci berserkler su ara wuramio ya neyse[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 merlindeki charlar 50 oldumu sizin yahu?[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 yok wazgectik midden sarmadi :) albion war benim zaten bide mide gerek yok birazda ezik yasami gormem lazim :-p (saka)[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 euhehuhue :) bende warden actim armor yok mavimden dayak yiyodum :) warden nasildir iyimidir?[hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- ==== P@L@d!N ==== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Benim de blademaster char var,bugun 20. lvl oldu sonunda :),neyse baya güzel blademaster.Hele iki elde silah olayı falan çok iyi ve evade çok iyi.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 lancelot ve mlf de hib oynuyorum bende zamanim olursa toa kasmaktan gorusuruz orda :)[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar