Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıntı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lgs yi sallayın hayatınızı sadece bir sınava endekslemeyin ha Öss olsa tamamda lgs amaaaan.
*!8. sınıf zamanı gözünün önüne gelir, okul hayatının en güzel senesi olduğunu bir kez daha hatırlar*[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
Mesaj tarihi:
Lgs yi sallayın hayatınızı sadece bir sınava endekslemeyin Öss olsa tamamda lgs amaaaan.
Çıkıp dolaşın cafelere takılın (internet cafe değil) yürüyüş yapın.En basiti bilgisayarı kapatıp salonunuza gidip annenizin yanına oturun.O bile rahatlatıyor.
*!8. sınıf zamanı gözünün önüne gelir, okul hayatının en güzel senesi olduğunu bir kez daha hatırlar*[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

[Bu mesaj Moncain tarafından 15 December 2003 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 15 December 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum depresif bi sekilde bilgisayar ekranina bakacagina zevk aldigin bireysel bir spor kesfet, eglen yani.[yok ben arkadas bulurum yanima dersen bireysel olmasina da gerek yok] Spor oyle bazen yaparim simdi erteleyeyim gibi bisiy degil, hayatinda ayrilmaz bir yer almali. Zaten bir sure sonra rutine sokuyorsun.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

Bana bireysel spor onerin ya..[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Mesaj tarihi:
yuruyus kosu bisiklet fitness step yuzme squash[bunu iki kisi yapsan daha zevkli olur.][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Ben dersi dinliyodum, ödevleri yapıyodum (bu yalan), bide dersanem vardı.Zerre çalışmamıştım başka eheh.Milleti duyuyodum, "dersanede 890 puan aldım, haftada 6 soru çözüyorum" filan diye.Yarısı kazanamadı, nıaha! :P[hline]Every man dies, not every man really lives.

[Bu mesaj Saeros tarafından 15 December 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
paeuhaeuhaeuaeh
haftada 6 soru
iyiymiş![hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 15 December 2003 21:09 tarihinde demiş ki:
Ben dersi dinliyodum, ödevleri yapıyodum (bu yalan), bide dersanem vardı.Zerre çalışmamıştım başka eheh.Milleti duyuyodum, "dersanede 890 puan aldım, haftada 6 soru çözüyorum" filan diye.Yarısı kazanamadı, nıaha! :P[hline]Every man dies, not every man really lives.

[Bu mesaj Saeros tarafından 15 December 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]

bende çalışmadım hocam. Kaç yılında girdin lgs ye ? kaç puan aldın ? nereyi kazandın :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Mesaj tarihi:
olur öyle diyeyim Alışmışın ne yapiim , RC,HASAL,AFL,KÖL,ÜAL fln diye diye. Şimdi bilmeyenler merak etmesin:
RC= Robert College
HASAL = Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi
AFL = Atatürk Fen Lisesi
KÖL= Koç Özel Lisesi
ÜAL(UAL) = Üsküdar Amerikan Lisesi
İEL = İstanbul Erkek Lisesi
KAL= Kadıköy Anadolu Lisesi
.
.
.
Diye devam ediyor işte..[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
  • Yeni Oluştur...