cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bi internet cafedeyiyim kapıya yakın oturuorum. kadının teki koşa koşa geçerken kapıyı açtı ve "patlama yukardamı oldu????" diye bişey sordu bende aynen şöyle baktım *dumur* sonra kadın tamam teşekkürler dedi ve gitti sonra utandım kendimden ne kadarda çevremde olanlarla alakasız biriyim ben yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Eheh aynı eski ben. :) Eskiden deprem olurdu filan, babam gelirdi "saeros (ismim var burda :P) depremi hissettin mi?" filan derdi.Ama 3,5 derecelik İzmir depreminden sonra bütün algılarım sonuna kadar açıldı. :)[hline]Every man dies, not every man really lives. [Bu mesaj Saeros tarafından 15 December 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Patlama?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Hangi patlama bu?[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 patlama olmuş bende şimdi öörendim zaten bilmiom tv de verir birazdan haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 hhe bende öleyim düzce depreminde bilg oynuyodum annem aaaaaaaaaaaaa depreeeeem dıe baarırken ben:noolmuş? die tepki verdim[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ee ne olmus pekı neyın nesımıs patlama[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 gidip bakmadım valla bilmiyorum ded,mya bende haberleri bekliom neymiş ne deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 işleri yok fatihe mi saldırcaklar umarım patlama yoktur offf bu ne ya heryer patlıyo patlatan patlatana ;)) :([hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar