malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ben yeni giren bir oyuncuyu istemsiz bir sekilde herhangi bir guild e uye yapmak istiyorum , yapıyorum ama tam uye olmuyo guild master ın onayı gerekiyo onaysız bir sekilde nasıl tam uye yapabilirim?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Master onayı olmassa olmas dediğin gibi yani tam olmas ..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Peqi onay olayını hallettiq diyelim peqi player casa cift tıklamadan guild uyelerine yesil gorunmuyo bunu nasıl halledicem hiçbir fikri olan yoqmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 onuda guild tasından yapıyorsunuz mastere soyle yapsın sana[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hocam geyikmi yapıyosun scriptten bahsediyorum ne master ı ne alması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Bu konuda bilgisi olan yoqmu? mesela bi guild master sorgulaması ornek verebilirmisiniz? orn. (Eğer o kalenin guildmasterıysa sa kapıyı acsın) gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 prd kardes ama sen script die bişe yazmamışın ondan ben normal olarak soledim prd sende script die yaz ben napim..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Master degiskeninin ne oldugunu hatirlamiyorum onu bulup ekleyeceksin. if (!()) return 1 endif[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 26 November 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bence sen yeni bir guild stone scripti yaz her char yaratan otamatik ona üye olsun sonra istersen atarsın guildden[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Hah iste bende ondan bahsediyorum uid.42987539.applytojoin uid.42987539.uptade seklinde yazıyorum adam guild e uye oluyo fakat gidip master ın accept etmesi gerekiyo ve o player ın tekrar tasa cift tıklaması gerekiyo bunu otomatiklestiremezmiyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Sphere ile ugrasmayalı cok oldu ama JOINASMEMBER olcaktı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 joinasmember ... dogru soylemis ceday.[hline]--------www.sairoglu.net-------- Sairoglu Online Gaming Community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Eywallah ceday oyeymiş peqi bu tip komutların hepsini bulabilecegim bi kaynak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 spheremenu ye bak orda guild tasinin menusu falan var ordan yapabilirsin[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sen eger scriptlerden bahsediyosan bos onlarda bu konuda hiç bir yazı yoq menude olan bir kod deil bu sphere kod u bunu gibi kaynakları nerden bulabilecegimi bilen bana yardımcı olursa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar