SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Arkadaşlar bs1 i oynamaya basladim cok güzel bi oyun ama kale gibi bi yerde bi keçi var geçirmiyo aptal hayvan nası geçecez orayi bilen varsa....[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 hocam bs 1 i nerden buldun seneler once oynamıstım ve senelerdir arıyorum bulamıyorum bana ulaştırma ihtimalin var mı neyse soruna gelelim net hatırlıyamıyorum ama once bi tarafa dogru gidicektin sonra hemen yerde tahta bişey vardı ona tıklıcan (zaten çark resmi çıkıyo)o zaman keçinin ipi takılıodu o seye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 walla pc için olanı bulamadım bende eski bi ps1 için olanı vardı onu aldım[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ya tam hatirlamiyorum ama orda bole el arabasi gibi biseyler olmasi lazim onunla ilgili bisey yapiyodunda hatirlayamadim.. google'!dan fln broken sword solution yaz tam çözüm çıkar ordan bul iste..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bugün bir cd cide oyunu gördüm gercekten çok istiyorsan senin için alabilirim.ayrıca ben oynamadım nasıl oynamalımıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ya orda iki gecis yeri var biri soldan biri sagdan her ikisine gidince sana vuruyo ya, hah iste once sola gidcen sana koyacak, hemen arindan direk sagdaki yere bas (hemen yapman lazim) adam kosmaya baslicak, keci vurmya calisinca ipi takilmis olcak biseye, ondan sonrasi tamamdir. (once sol sonra sag olmiya bilir, o yuzden ikisinide dene ama cozum bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar