binyuz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Öperseniz beyefendi degilsinizdir, Öpmezseniz adam degilsiniz. Iltifat edersiniz yalan der Etmezseniz birakir gider. Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz Karsi çikarsaniz anlayissiz. Çok yanina giderseniz sıkıldım der Az giderseniz küser. Iyi giyinirseniz çapkinsin der Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. Kiskanirsiniz huyun kötü der Kiskanmazsiniz sevmiyorsun der. Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var. Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur O bulusur "Bizim kizlar" olur. Siz baska kadina bakacak olsaniz gözleriniz oyulur Baska bir adam ona baktiginda adi hayranlik konur. Konustugunuz anda dinlemenizi ister Dinlediginiz anda "Neden konus muyorsun?" der Kisacasi... Sade ama çok karisik. Zayif gibi ama çok güçlü. Akil karistiran ama hayranlik uyandiran. Insani çildirtan ama mükemmel! Bu arada tercümelerin de kadin gibi oldugunu belirtmek isterim... Çok güzelse nadiren sadiktir. Çok sadiksa da nadiren güzel.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 harfi harfine dogru hepsine katılıyorum..[hline]We create worlds..Are you with us ?..
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 harbi doğru nerden arakladın[hline]Gitar Nubisi
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Çok kolay..İ$in raconunu biliceksiniz. Racon için:Özel mesaj atıcaksınız sonra ben size söylicam. Sevgi ve Saygılarımla Raconların Kralı Dungeon..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b]
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 puahhah hatun yanımd aokluttum hepsını delırdı valla :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Arkadaslarla bulusunca ihmal olur O bulusunca "Bizim Kızlar" olur suamehha :-) guselmiş :-)[hline]Grandmaster Welet...
metboy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bazı kadınlar için doğru tabi :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 anlamaya çalışmayın fazla kasmayın madem çok anlaşılmak istiyorlar buyrun adam gibin oturup anlatsınlar..
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 İki seçenek vardır yaşamda Kadınlarla çok iyi anlaşıp o çiçekten o çiçeğe...Tabi uçmasını bilmeli... Yada bir kraliçe bulup yanından ayrılmamacasına bağlılık ikisindede daima acı çekersin içten içe sana önerim herşeyi şu en iyi öğretmen dedikleri zaman a bırakmak...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Ehee doru olmus ... Takdir ederim kesinlikle[hline]
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 zaman... alıp götürür.. bir risktir, ya alıp götürür, koparır, yada daha fazla baglar, düzeltir..
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 oldukca güzel dökmüşsün yazıya... Katılmamak elde değil..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Anlamaya gerek yok bence zaten en güzel yanları mystical olmaları.[hline]Antimodes a.k.a Aerius. UIN: 123455555
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 binyüz kardeş.. herkes bu yazının sana ait olduunu sanmış ama sen öle bişi dememişin tabi... bu yazı bir köşe yazarına aittir arkaaşlar.. adını unuttum ama yazıyı tanıdım...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var. Bu çok başıma geldi yapı itibari ile insanların yüzüne de vurmam hatalarını ama ben bilirim 1 saat ağaç olmayı sonra da karşına geçip tam saatinde geldim demiyolar mı o zaman furasım geliyo ama ses çıkartamıyon. Konustugunuz anda dinlemenizi ister Dinlediginiz anda "Neden konus muyorsun?" der ewt durup durup hadi konuş der konuşmaya başlarsın sonra sözünü kesip anlatmaya başlarlar gelde çıldırma ama artık çözdüm olayı 3-5 demicen acımıcan yüzüne gülcen :) çok abarttım ama bunların yapılması gereken kızlarda çok var. ayrıca diğerleri de 100%100 doğru aha ilk defa bi forumda % işareti kullandım aha bi daha kullandım bakalım nasıl durcak yakışçak mı acep?[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Llama, 30 November 2003 18:14 tarihinde demiş ki: puahhah hatun yanımd aokluttum hepsını delırdı valla :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault okutmasan niye okutmadın der :P[hline]Lucky's Gallery
Salo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bu onların düşük zekalarından kaynaklanıyor dostum.ama sen bence onların diğer yönlerine ağırlık vermelisin onlarla laf yarışına asla girme hiçbirşey söyleme bırak zaman ilerlesin sadece gece olmasını bekle.
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Salo, 01 December 2003 13:27 tarihinde demiş ki: bu onların düşük zekalarından kaynaklanıyor dostum.ama sen bence onların diğer yönlerine ağırlık vermelisin onlarla laf yarışına asla girme hiçbirşey söyleme bırak zaman ilerlesin sadece gece olmasını bekle. +1[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 abartmayın...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 En iyisi ortada buluşup anlaşabilmek.. Hayatımda en yakın ve tek sevdiğim olan canımı hiç çekinmeden vereceğim kızım Serpilim'e sana tapıyorum.. SANA![hline]ilk o vardı.. kalhiae koç
coskun_t Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Arkadaşım kadınları anlama onları yaşa :) Ve biraz iğmser ol onlar çiçek sense onlardan bal almaya çalışan arı Balını aldıktan sonra kovana gidersin ve yine bir hatun olan kraliçe arı'ya sadekatini sunarsın. O yüzden sadece onları yaşa diyorum gerisi boş. Tamam bazılarının görünüşü güzeldir ama içi boştur. :))))[hline](:)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Antimodes52, 01 December 2003 01:31 tarihinde demiş ki: Anlamaya gerek yok bence zaten en güzel yanları mystical olmalar identify scrolla fln çözebilrmiyim? bu arada keşke bir sefgilim olsa yukardaki özelliklerin hepsini taşısa,razıyım.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 öyle bir sevgilin olduktan bir yıl sonra gel tekrar bir konuşalım[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
edi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 siz erkekler de insansiniz, biz kadinlar da, ben bir kadin olarak yukaridaki yazinin buyuk bir kismini erkeklere uyarlayabilirim. Orada yazilanlar sadece kadinlar icin deil butun insanlar icin dogru, mesela ne kadar kaprisli olundugu
Öne çıkan mesajlar