Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 20 Aralık'ta Saklıkent'te Şebnem Ferah konseri var. Tüm Ankaralıları ve Şebnem Ferah Hayranlarını bekliyorum. Konsere gidelim coşalım. Ben şimdiden bilet alcam. Ama yalnız gitmek istemiyorum. Siz de gelin.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 *!günün birinde bone topici dogru yere açar * then *!dyna da kına yakar* bitti.[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sanki hep topiclerimi yanlış yere açan biriyim de.. topici rezil etmek için di mi bütün bunlar? ülke de kaos yaratmaya çalışıyorsun. dış tehditlere karşı halkın arasını açmaya uğraşıyorsun. ama hayır efendim. Biz bir bütünüz, kimse bizim aramızı açamaz. Daha önce bizi sindirmeye çalışanlar oldu ama beceremedi. Biz yılmayız yıldırmayız hatta mesut yılmaz! *! Konuşurken heyecandan tükürükler saçmaya başlar * Bu aşk burada biter! Ve ben çekip giderim. Yüreğimde bir çocuk Cebimde bir revolver Bu aşk burada biter. İyi günler sevgilim Ve Ben çekip giderim Bir nehir akıp gider!!! *! Alkışlar arasından Bone'un sesi duyulmamaya başlar*[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 adama bak forumda döktürüyo normalde bi merhaba demeye bile üşeniyo adam ben gelirim belki konsere bilet fiyatları ne kadar bide tabi 20 aralığın hangi güne geldiini falan hesaplamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bana da gidelim dediler, gelicem heralde.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 20 Aralık içni erken bir topic değil mi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yoo millet 14 şubattaki DT konserini konuşuyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 EagleEye bu konserlere imkaanın olurda gitmessen Konyada sonsuza kadar kalırsın inşallah :DDD ehehe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 geliceniz mi konsere?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 sanırım www.gise.net'ten alabiliyormuşuz..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ya bone o dizeleri ben bir şarkıdan hatırlıyorum çoooook tanıdık geldi ama çıkartamadım neydi pofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 haluk levent - bu aşk burada biter (ya da şarkının adı farklıydı)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 imzamı, bu konserin olacağını duymadan önce değiştirmiştim, bu konser tam sürpriz oldu bana[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 evet gelen var mı?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ben gidicem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bilet parası ne kadardır?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 15 milyonmuş.. aldım bileti. 20sinde ordayım.. konuşup buluşmak isteyen varsa cep telefonum 0533 246 35 51[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Bone adam hakli, yannis yere acmissin, ve hala kendini savunuyorsun.[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ankara'dakilerle ilgili bir topic.. ha "ankara bölümü" diye bir bölüm varsa oraya açıyım.. ama müzikle ilgili birşey değil bence..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 harbiden dusunmuyorsun bone, senden beklemezdim konu ne? ankaradakiler deil, sebnem ferah konseri, yani bir muzik konseri neyse ugrasamam su anda tartismakla, biraz dusun derim[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bostancı gösteri merkezinde 19 ekimde ki konser mükemmeldi fırsat bulan gitsin TAVSİYE EDİLİR[hline]yanlızlıktan korkma ama asla yanlız kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 sonuçta ankara'da yapılan bi aktivite ama neyse bende gitmeye çalışacağım fırsat olursa kaçırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar