Angelfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Deneme if (isset($HTTP_POST_VARS['submit'])) { $veri_yolu = mysql_connect("localhost", "gun", "gundemir"); mysql_select_db("veri" , $veri_yolu) or die ("Veritabanina ulasilamiyor!" . mysql_error() ); $ekle = mysql_query("INSERT INTO calisanlar ( adi , soyadi , adres , pozisyon ) VALUES ('$adi', '$soyadi', '$adres', '$pozisyon' )", $veri_yolu ); $sonuc = mysql_query("SELECT * FROM calisanlar", $veri_yolu); echo (" Uzmanin Adi Çalistigi Yer Görevi n"); while ($satir = mysql_fetch_row($sonuc)) { printf("%s %s%s%sn", $satir[1], $satir[2], $satir[3], $satir[4]); } echo (" n Tesekkür ederiz. Ana sayfaya dönmek için tiklayiniz "); } else { echo (" Mevcut Üyelerimiz "); $veri_yolu = mysql_connect("localhost", "gun", "gundemir"); mysql_select_db("veri", $veri_yolu); $sonuc = mysql_query("SELECT * FROM calisanlar", $veri_yolu); echo (" Uzmanin Adi Çalistigi Yer Görevi n"); while ($satir = mysql_fetch_row($sonuc)) { printf("%s %s%s%sn", $satir[1], $satir[2], $satir[3], $satir[4]); } echo (" n Siz de aramiza katilmak ister misiniz? Adiniz: Soyadiniz: Is Yeriniz: Göreviniz: "); } ?> /* Yardiiim*/ //if(isset blabal) dan sonraki komutlari calistirmio yani yeni kayit yapamiyorum submit e bastigim zaman ayni sayfa gelio onume hicbisi deismio yanii[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum [Bu mesaj AngelFire tarafından 11 Mart 2003 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 sinirle cift oldu sorry [Bu mesaj AngelFire tarafından 11 Mart 2003 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Salla isset'i if($HTTP_POST_VARS) { // Submitten sonraki işlem. } else { // Submitten önceki işlem. }[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 calisti saol sorun o 2 kelimedenmiydi aargh delirdim ben bi saat be[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
sharky Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 :)[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ama anlamadim neden issetle calismadi ???[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Berk Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Sana bi öneri:: MEsela her seferinde tekrar dbye connect edeceğine bir tane db_connect.php yap direk mysqle bağlansın seçsin hangi dbyi kullanacağını... onu her gereken dosyanın başına include et.
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 (dayanamadım lütfen affet) Çıldırmayaa az kaldı. doktoruuum nerdee? bir güzel kız yüzünden çıldıracaağıııım...[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Berk Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ah keşke bi güzel kız yüzünden çıldırsak... Beni salak VB nin Salak sistemi çıldırtıyo.. geçen yıl ne güzel c++ okuyoduk...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
sharky Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Bunlar sadece kafa yoruyor, hatunlar gerçekten saç baş yolduruyor. Bu tür mantıksal şeylerle çözülebilecek bir şeyle karşılaştırılamaz bile.. isset() neden çalışmadı.. İnan zerre kadar fikrim yok. isset()'in baya sorunlu bir function olduğunu uzun zaman önce keşfettim sadece..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 isset()'in baya sorunlu bir function olduğunu uzun zaman önce keşfettim sadece.. muahaha[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Berk Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 SharKy 2 site bi tanede forum - ki forum bitmedi - codeladım PHP de isset daha önce sorun çıkarmadı =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
sharky Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Ben de PHP yi bir çok yerde kullanmışımdır ve hep sorun çıkardı. :) Bana gıcık, sana değil demek ki bu isset().. Gerçi php.net'teki isset() in açıklamasının altındaki commentlerde bile, bazı yerlerde sorun çıkardığını söylüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 daha ilk scriptimden sorun cikardi olm ne diosunuz :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Öne çıkan mesajlar