Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Evet görüşlerinizi bekliyorum.Server da neler olsun mesela büyü malzemeli mi olsun normal mi?Crafting olsun mu olmasın mı? Bunlar hakkında görüşlerinizi yazarsanız sunucumuz mükemmelleşir. (ve de umarım beni ciddiye alırsınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ya işte hardcore rules şeysinden olsun :). bööle subrace seçimi ability/skill olayına etki etsin. kanama, bir günde sınırlı rest edebilme falan filan her bi şey olsun. ha bi de exp alma olayı acaip yavaş olsun 2. haftada lvl 20 ler ortada dolaşmasın. dinamik questler olsun. sonra sonraa... monster respawn süreleri uzun olsun. ev alma sistemi olsa fena olmaz. char ekranında olmayan ekstradan skiller olmasın bence (craft gibin misal := ). olsun da olsun yane :-p. bi de talep olsun tabi :-p. mix forumlarında nocd patchle ilgili sorunlar vardı sanırım, alın cracki adını "bağlantı programı" yapın millet sorun çekmesin sonra. ayrıca şu anda nwn campaigni olacağına sunucu kapalı olsa ya da sallama bi pvp arena olsa çok daha iyi olur kanaatimce, çünkü gören "aaa bu muymuş" diyip çıkıyor (misal ben :-p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 valla bir önerim yok doğusu, nwn için modülleri denemiş değilim ama kolay gelsin, ilgi göstereceğiz sanırım.. :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Item creation olsun, exp alma ozelligi standart [normal] olsun, bin denensin olmazsa dnd kurallarina donulebilir. server in hizi acisindan maksimum oyuncu sayisi belirlenip sinir konsun. Npc questleri olsun, girince bos bos dolasmasin insan. Npc monster spawnlari olsun. basarilar dilerim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 oh bee sonunda mesajlar geldi.craftingi arabel serverindekinin benzerinden yapmayı düşünüyorum.Bu arada admine dedim bi pw koy diye sunucuaya ama koymamış nedense.neyse görüşlerinizin devamını buraya bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Birde birşeey sormak istiyorum.Diyarıız FR olacak bu kesin.Ama ne bölümünde geçmesini istersiniz?Ben North düşünüyorum .Luskan-Silverymoon arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Şu an sunucu lands of nordock ile açık.O nedir derseniz Bu modülde drow gibi subrace seçebilir zırhınızı yapabilir sefil yüzey farelerini dilediğinizce kesebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bir gun ve saat belirlesek bugun [cumartesi] 20.00 gibi, ve serverda birlikte bisiyler yapsak guzel olabilir.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 November 2003 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 server şu an açık modül lands of nordock saat 7 gibi gelecek herkes gelsin.çünkü sadece ahmak macerecılar tek başına gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 2 saat kadar oynadık sparkcaster'la, 2 tane de yabancı vardı hatta. oynayacak olanlar buraya yazsın ki diğerleri de görsün, ben bu gece tekrar oynarım belki katılım olursa..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ya ben dün bi karakter actim denedim biraz gayet hoş ama biraz zorlayıcı olmuş özellikle wizard ile oıynamak sanki baya zor. çünkü rest süreleri 4 saat gercekte 8 dakika ama en ufak bi combatta bile özellikle düşük lvl larda wizardlar bütün büyülerini harcıyor ve diger combata girmek için bir 8 dakika beklemeleri ve her rest içinde kullanılan itemler cabası. bide su rest yaparken dmg alma olayı. hiç full helth le uyanamadım:P ama kuzenimle gelecez takılacaz bakalım nasıl olcak:) nickim büyük ihtimalle sardius olcak böle birisini görürseniz benim o:) drow wizard veya elf wizard yapacam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Evet sunucu biraz zorlayıcı bunu kabul ediyorum.Ama sunucu şu anda test aşamasında.Yeni açılacak sunucunun bununla pek alakası olmayacak. Ha bu arada sana bir tavsiye drow olma.Çünkü underdark ta oynamak zorunda oluyorsun. Birde ne zaman oynayacağınızı yazarsanız memnun olurum.Benim karakter Eladar Moonwarden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bu serverda oynamak için kaç versiyon lazım napmamız lazım ek paket gerekli onları yazarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 1.30 olması gerekiyo senin oyunun.eğer shadows of undrentide olursa senin için iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 tmm shadow paketi varda napmam gerek servera girebilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 İşte oyuna gireceksin.Multiplayer için hesap alacaksın.Sonra join lan game den direct connect seçeneğine nwn1.mix.gen.tr yazıp gireceksin oyuna. ama girmeden www.mix.gen.tr forumlarına göz atmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar