Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] NEVERWINTER NIGHTS PERSİSTANT SUNUCUSU


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

ya işte hardcore rules şeysinden olsun :). bööle subrace seçimi ability/skill olayına etki etsin. kanama, bir günde sınırlı rest edebilme falan filan her bi şey olsun. ha bi de exp alma olayı acaip yavaş olsun 2. haftada lvl 20 ler ortada dolaşmasın. dinamik questler olsun. sonra sonraa... monster respawn süreleri uzun olsun. ev alma sistemi olsa fena olmaz. char ekranında olmayan ekstradan skiller olmasın bence (craft gibin misal := ). olsun da olsun yane :-p.

bi de talep olsun tabi :-p. mix forumlarında nocd patchle ilgili sorunlar vardı sanırım, alın cracki adını "bağlantı programı" yapın millet sorun çekmesin sonra. ayrıca şu anda nwn campaigni olacağına sunucu kapalı olsa ya da sallama bi pvp arena olsa çok daha iyi olur kanaatimce, çünkü gören "aaa bu muymuş" diyip çıkıyor (misal ben :-p).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Item creation olsun, exp alma ozelligi standart [normal] olsun, bin denensin olmazsa dnd kurallarina donulebilir. server in hizi acisindan maksimum oyuncu sayisi belirlenip sinir konsun. Npc questleri olsun, girince bos bos dolasmasin insan. Npc monster spawnlari olsun.

basarilar dilerim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Ya ben dün bi karakter actim denedim biraz gayet hoş ama biraz zorlayıcı olmuş özellikle wizard ile oıynamak sanki baya zor. çünkü rest süreleri 4 saat gercekte 8 dakika ama en ufak bi combatta bile özellikle düşük lvl larda wizardlar bütün büyülerini harcıyor ve diger combata girmek için bir 8 dakika beklemeleri ve her rest içinde kullanılan itemler cabası. bide su rest yaparken dmg alma olayı. hiç full helth le uyanamadım:P
ama kuzenimle gelecez takılacaz bakalım nasıl olcak:) nickim büyük ihtimalle sardius olcak böle birisini görürseniz benim o:) drow wizard veya elf wizard yapacam[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sunucu biraz zorlayıcı bunu kabul ediyorum.Ama sunucu şu anda test aşamasında.Yeni açılacak sunucunun bununla pek alakası olmayacak.
Ha bu arada sana bir tavsiye drow olma.Çünkü underdark ta oynamak zorunda oluyorsun.
Birde ne zaman oynayacağınızı yazarsanız memnun olurum.Benim karakter Eladar Moonwarden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...