can Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 +1 ya. paso annemle kavga ediom o gün okula gitmeyecem diye. bi bakıyoruz tatil olmuş. :D said: elesso, 14 December 2003 00:21 tarihinde demiş ki: şimdiye kadarki bütün lotrlarda kar tatili vardı keşkem bundada olsa[hline]Eclipse:Eive Ikeste [hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Oha dilim tutuldu kaldım öle... Gerçektende bundan önceki tüm lotr larda kar tatili vardı, hiç dikkat etmemiştim. Off gaza geldim şimdi perşembe gecesi deli gibi kar yağmazsa ben deli olurum! Hatırladımda böle heryer bembayaz rüzgara karşı ilerliyoruz gece, filmden çıkıncada birilerini karlara gömüyoduk ama hatırlayamıopm tam, helms deep savaşının gazıyla karamböle gidiodu millet[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 oha abı nerelerden buluyosunuz bu biletleri bnde istiyorum[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: -Legendary-, 13 December 2003 02:07 tarihinde demiş ki: iki kişi 70[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! 2 kişi yetmiş dedik lo, hadi 80 olsuın[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ben bu akşam gittim feriye'de oyle yuksek ses kalitesi beklersen havanı alabilirsin ilk yarı nazgul sesleri kulaklarımızı yırtarken 2.yarı ses bi yuksek bi alcak perdeden verildi adamlar hoparloru patlattı galiba :) yine de o kadar rahatsız etmedi bu sorum zevkli bir seyirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 konu içi konuları konu dışı bölümüne açmayınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar