SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Elimde şuan da Yüzüklerin Efendisi'nin bu pazar günü saat 11 de Ortaköy'de ****sinemasında gerçekleşecek özel gösterimine 2 kişilik bir davetiye var.. Kendimi acayip şanslı hissediyorum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. :D Herkezden önce özel efektlerle falan birlikte birkaç yüz kişiyle beraber izlicek olmam bence acayip süper manyak şans.. Asıl soru konu ise bu biletleri isteyene yarın satabilirm! :-) Eğer satamazsam izler ve pazar akşamı burda film hakkında herkez yorum yapar nasıl olduğunu söyler film esnasında çektiğim resimleri (tabi çekebilirsem) burada gösteririm.. Yüzüklerin efendisinin son filmi haftaya cuma günü yani ayın 19'unda gösterime girecek. Büyük hasılat yapması bekleniyor. Büyüliyici bir film olduğu şimdiden fragmanlarından ve haberlerinden belli zaten. Siz bu film hakkında ne düşünüyosunuz???[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 istanbuldasindir simdi sen ya[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 resimleri okyma filmide anlatma walla millet izlemeden[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 12 December 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 kaça satıon kaçaaaa *!hemen atlar*[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sen orda fotograf cek ben ne istersen vericem ahaha! 6 ay hapis yatirmazlarsa deliyim! neyse orda gorusuruz ..[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Yok yok, İzmir'dendir kesin.Llama'yla beraber gideriz eha.[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Valla hiç bi fikrim yok kaça satıcam :D ama yemin ediyorum varya herhalde yarın akşam uyuyamicam ve gidip kapıda falan gece yarısı beklicem :) 2kişilik davetiye ve birine belki ben giderim diğerini satıyorum ona göre fiyatı belirlemedim henüz açık arttırma olsun :-) İstanbul tabiki bab ortaköyden bi tane var sadece :) Davetiyenin sırrı şu: Arkadaş Milliyette çalışıyo ve ona vermişler bi tane oda bana verdi. Gidemiyeceğini söyledi. Bide bilir ne kadar fanatik olduğumu..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 gidelim valla Saeros [hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault [Bu mesaj Llama tarafından 12 December 2003 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bu ozel gosterim olicak dimi_ peki neler olicak ki gosterimde[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sanırım özel olduğu için gerçektende özel olucak :-) Herhalde sesler görüntü falan üst düzeyde olur. Me3sela günümüz sinamalarında çoğu zaman filmi izlerken sorunlarla karşılaşıyoruz. Bunda sorun olcağını sanmam.. CnnTürk falan canlı yayında vercekmiş girişini belgeselini falan :P Çıkarım orda ekrana elimde Dev bi PATİCİK pankartıyla o zaman görürsünüz beni :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 başlak açık arttırmayı..iki davetiyeyede talibim:)[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 asmayan top olsunmu :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Yüzüklerin Efendisi / Kralın Dönüşü Bu ayın 14Ünde pazar günü saat 11:00 de Ortaköy Feriye Sinamasındaki Özel gösterim için 2 kişilk davetiyenin açık arttırmasına hoş geldiniz... (şak aşak şak şak şak) Başlangıç fiyatı olarak bir kişi 30 milyon uygun gözüküyor. Bitiş tarihi ise yarın saat 13:00 e kadar. Daha sonra en yüksek parayı veren/verenler biletlerine istedikleriyerde kavuşacaklar.. Hadi hayırlısı...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 biz 19 unda okulu kırıp gidecez KAL dan bir grup heyecanlı genç olarak[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Nasıl ele geçirdin baba? Cidden bi açıklarsan ...[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Ya benim arkadaş var Milliyette stajer şuan. Orda bazı kişilere dağıtmışlar. Bizim bu elemanda dağıttıkları departmandaymış o an. Yanında çalıştığı adama vermişler bunada vermişler ve oda ilgilenmez bööle şeylerle. Bana yılbaşı hediyesi şeiyile verdi. Acayip sevindirik oldum tabi..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Sen nerde oturuyon Sandro?[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 iki kişi 60 milyon açılış benden...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Helal olsun doya doya izle ama bence sat hiç olmassa para yaparsın bi sene beklemişsin 5 gün daha bekliyebilirsin.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 horace ne yaptın yauv ufak atsana be abicim, 60 milyondan başlanır mı? *cık cık cık*[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 satan eleman 1 kişi 30 dedi ehueh[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 iki kişi 70[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Evvet!!! CNN Turk'ten bilet kazandım!!! Yarın saat 11:30'da izliicem![hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 şimdiye kadarki bütün lotrlarda kar tatili vardı keşkem bundada olsa[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Valla yağmurmuş camurmuş karmış b.kmuş püsürmüş hiç umrumda diil. Yarın iki elim kanda olsa gidecem o filme[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar