Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok Onemli Olan Sorular.

Erondora

Öne çıkan mesajlar

3 Soru Sorucam Sizlerden Cevaplarını bekliyorum.

1-Verdata editliMemem gerek..Nasıl??
ama sadce polar bear a binmeyi neyi editlicem verdatadan ne yapıcam? Sakın Arastır yada Hazırını bul demeyin arastırdım bulamadım ama Kendim yapmak istiorum eminimki bilen bi kisi Bana bu konuyu anlatıcak onun icin simdiden tesekur ediorum...

2-Elimde Bİ Verdata war (The Miracle)Duymussunzdur Onun icindede bi suru item war yeni Taclar,Sarık,Kılıclar,RObe lar ben bunları oyunda cıkartıorum ama ustume giyince bisi gozukmuor Sadece Paperdolla gozukuor ama Oyunad ustum cıplak oluor..
bide Sadece Robe ları giyebilioruz Kılıcları cıkardıgım zaman iki kere Tıklıorum bisiler dior Eline almıor .static id si ile cıkartıom acaba ondanmı dedim bide scriptini yazmıstım ama sonuc yine eline almıo skiller statlar lada alakası yok YARDımınızı beklıorum...

3-Yeni Maden yerleri...
Biliosunzdur Haritada klasik olan brit faln Minoc maden gibi maden yerleri war ben kendim bi yer yapıp ordan istedigim madenlerin cıkmasını nasıl yapıcam mesala
Green Acces e gidip bi yer hazırlıcam o yerde Copper,Bronze Madenlerinin cıkmasını nasıl yapıcam?

4-Website acmak istiorum.
suan elimde bos bi alanım war ama Anasayfa faln onun yapımı icin ne yapmam lazım yani Sayfa hazırlamak nasıl olucak?[hline]The Rashune Brothers
But Rashune Is Very Scripter.Because RaVena Friends

The Death Uo Shard Developer
www.deathuo.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

1. soruyu tam olarak bilmiyom
2.si yeni itemler var diosun giyoyorsa bi sorun yoktur ama normalde gozukmuyo poperdolda gozukuyosa kesinlikle rengindendir yani deiştir eğer gene olmassa ki olur scriptte hata vardır ve kılıcta elime alınmıyor diosun bişe ler yazıyo ne yazdığını buraya yaz bakalım ama sanırım scp te hata vardır
3.sü axis indir en kolayı uraşmazsın istediğinide eklersin axis13a.zip olarak googledan indir gusel en iisi
4.sü web siteni programla veya yazılım olarak yaparsın program istersende www.microsoft.com da yeterince var..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaiDaN, 11 December 2003 22:45 tarihinde demiş ki:
1. soruyu tam olarak bilmiyom
2.si yeni itemler var diosun giyoyorsa bi sorun yoktur ama normalde gozukmuyo poperdolda gozukuyosa kesinlikle rengindendir yani deiştir eğer gene olmassa ki olur scriptte hata vardır ve kılıcta elime alınmıyor diosun bişe ler yazıyo ne yazdığını buraya yaz bakalım ama sanırım scp te hata vardır
3.sü axis indir en kolayı uraşmazsın istediğinide eklersin axis13a.zip olarak googledan indir gusel en iisi
4.sü web siteni programla veya yazılım olarak yaparsın program istersende www.microsoft.com da yeterince var..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:..

2-Soleyim Scriptte hata olamaz ve Kılıcı elime alamadıgımda olan hatayı yazamam cunku ne oldugunu unuttum suan bu makine uo yok bakaıorum kusura bakma

3-zaten ben axisi kullanıorum beni lamerde zannetme sadece sordum yani ole bi soleyis tarzın warki asayalıcı gibi..

4-Websitesi icin o programların adını ve ne ise yaradıklarını bilmıorum onları solersen cok matah gecer saol..[hline]The Rashune Brothers

www.deathuo.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

2. Cavap:Bunun nedeni anim.idx dosyasını almam o dosyayı alıp kopyala ufak dandikten denemek için script yaz olur

4.Win 9x kullanıyorsan başlat-programlar-internet......-front page gir oradan yap yada bir cd satana git web editor var mı diye sor[hline]Fatal War Ultima Online Shard Yakında Hizmetinizde
Sosyal ağlarda paylaş

git intihar et. webmi$, mul editmi$. peh.
bi de developer derler, anlamini bilmeden, etmeden, bi zikim yemeden.[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n.
ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız.
B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R.
Sosyal ağlarda paylaş

Stan..
Sen annenin karnından Asp,Php,Wb,C#,C,Script,Editor olarakmı cıktın??
benimde bazı konularda bilgim war bana yettigince ama bu bilgimi Daha cok artırmak icin sorular sorup cevaplarınıda almak gerekir..
veya arastırırsın bulamazsan sorurusun.
Sen birisine yardım etmiceksen gidip ona Laf atcaksan Ne Kazanacaksın???
Sen bu Bilgileri bilebilirsin ama bilmeyenler ne yapcak??[hline]The Rashune Brothers

www.deathuo.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

haklisin. sen bakma bana. laf ederim boyle olur olmaz millete.
gelelim sorularina;
1- mul editlemekten bahsetmissin. www.dbsource.net/dbsource adresine gir. animations bölümünde Drake Polar diye bir link gececek. onu indir. hazir patch.exe ve patch uop dosyalari var. bunlari "ultima online"i yükledigin dizine kopyalayip patch.exe'yi calistir. otomatik verdata.mul'a ekleyecektir polar bear ve drake art-animlerini. script olayina gelince şöyle; yine polar_drake klasorundeki scp uzantili dosyanin icindekileri sphere klasorunun icindeki herhangi bir item scriptinin icine at ve sphere'i calistir. i_ethereal_drake -sadece ornek- yazip drake veya polar beari yaratabilirsin.
2- elindeki hazir verdata.mul icerisindeki anim, art, gump ve diger tum eklentileri kullanabilmek icin michelango (veya oyle bi$i) programiyla goruntuleyip IDlerini almali ve yeni chardef yaratip ID'sini buraya yazmalisiniz. bu programi da dbsource.net/dbsource'den indirebilirsin. (animations bolumunde) bu hazir verdata.mul'daki nesnelerin scripte aktarilmasi icin iyi kafa gerekiyor. o da bende olmadigi icin bu konuyu arkadasima birakiyorum :)
3- yeni maden yerleri icin region.scp'den yeni regiontype yaratip spheremap.scp dosyasinda belirledigin alana o RESOURCES'i eklemelisin. şöyle anlatayim; sphereregion.scp'ye gir. kendine özel bi regiontype yap. mesela;
[regiontype r_special_area]
RESOURCES=100.0 mr_iron
RESOURCES=50.0 mr_shadow // diledigin kadar ekleyebilirsin.
yukaridaki regiontype'i spheremap.scp'de diledigin alana ekleyebilirsin. kendi regiontype'ini eklemek istedigin sehri/alani spheremap.scp'nin icerisinde bulup RESOURCES=r_special_area satirini eklemen yeterli.
4- web sitesi demissin. web sitesine bence frontpage ile basla. hem kolay kullanimi, hem de template (hazir döküman)leri ile html diline kolay bir gecis yaparsin. gerci html öldü ölecek o başka :)
tavsiyem frontpage. öyle dreamweavermiş hödöymüş onlara hic girip kafani zikme sen. yavaş yavaş adım adım ilerle.
atacağın çok adım var. bu adımları dikkatli at :)
kolay gelsin, saygilar.[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n.
ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız.
B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...