Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Dijital foto makinesi almak istiyorum. Hangisi alınabilir ?_ kullanan varmı ? yada karşılaştırmasının yapıldığı bir site varmı ? 3,5 megapixel düşünüyorum nasıl sizce ? ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bende şöyle orta derecede bişey almak istiyorum aslında, önerisi olan varsa çekinmesin, direk söylesin, küsme darılma yok. (nası yani?)[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 profesyonel'mi düşünüyorsunuz, önce onu söleyin bakayım?[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Saeros, 13 December 2003 00:19 tarihinde demiş ki: orta derecede bişey[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sanırım bu kategoride en uygun seri sony'nin DSC - P serisi. biraz göz atın derim. Şuana kadar bir çok orta halli dijital fotoğraf makinası gördüm, bence en kaliteli aksesuar ve görüntü kalitesine sahip güzel bir seri. Fiyat konusunda diğerlerine göre biraz pahalı. bakalım neymiş bu seri[hline]5 [Bu mesaj Oky tarafından 13 December 2003 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ben Acer'ın eski bi modelini kullanıyorum. Çok net çekmez bazen ama idare ediyo. Geçen hafta gazetede teknosa'nın ilanını gördüm 90 milyona Datron marka bi makinayı göstermişler kampayadaymış gittim almaya bitmişti kapış kapış almış millet. Ben kozyatağı carrefourdakine bakmıştım siz de bi bakın istiosanız belki başka şubelerinde vardır hala . Orta kalitede bi makine başlangıç için işinizi görür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 NİKON coolpix 2100 eurosportta mtvde reklamları var[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar