rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 oncelikle herkese selam acaba bakalım bu soruna cevap bulabılecekmıyız... ben sadece deniz olan bir dunya istiyorum. nasil yapacagimi bilmedigimden soruyorum mesela bunu bıkere her player uo dosyasindaki map mulu degistirecek onu biliorum ama nasil yapiccam bunu biri ayrintili anlata bilir mi bide o sirf deniz mapi yapabilecek birisi veya nasil olabilecegini bilen var mi? simdiden saolun... (ne kadar cabuk olursa sevınırım)[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Basligi editledim, lutfen baslik olarak konuyu ozetleyen birsey yazin, 'yardim, bakar misiniz, imdak' gibi seyler degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 www31.brinkster.com/uosoh/dw/mapeditor.zip Buradan Map editor dosyası bulunmakta bu dosyayı indir hem map 'İ nasıl yapcagını öğrenirsin hemde yaparsın OK[hline]Fatal War Ultima Online Shard Yakında Hizmetinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar