AldosFireStar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 children of bodom-every time I dıe guns n'roses-your cold be mine cremetory-fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deryck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Papa Roach - Between angels and insects Sum41 - Still waitin' S.O.A.D - Innervision[hline]This can't last forever Time won't make things better I feel so alone Can't help myself And no one knows If this is worthless Tell me...So!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 my dying bride- two winters only dream theater- space dye vest lacuna coil- falling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 lan nooluyo yine başladık... hadi bakalım... pink floyd:shine on you crazy diamond camel:stationary traveller marillion: fugazi random olarak seçtim her an deişebilir.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 buaralar balonlu(yeni gelen) arklarımız bu konuların fotokopyasını çekip açmaya başladılar. hani açılır bu da topic sorun yok ama daha önceden bunlar var mı acaba die küçük bi bakış yapmalarını reca edeceyim. yine de: iced earth - damien anathema - lost control 3. hep deişir ilk 2 sabittir[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Elliot Smith - Waltz #2 Alkaline Trio -Radio Waxwing - What these hands have grown[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 smashing pumpkins - perfect morphine - you look like rain placebo - sleeping with ghosts [en iyileri diyemem ama bu senenin en iyileri diyebilirim benim için][hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bg-nightfall dream theater-space dye vest my dying bride-the songless bird[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 hep ayni topicler beah[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 R.E.M-Losing My Religion RHCP-Otherside Beachboys-California Dreamin'[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 eet özellikle müizk bölümünde çok oluyo bu tip "en..." threadlerinden ama, sakıncası da yok pek, eğleşiyoruz işte. pop threadler bunlar, o ara popüler oluyolar, sonra gidip yok oluyolar, yenileri geliyo... benikiler şöyle sanırım: the sisters of mercy - temple of love the sisters of mercy - driven like the snow bauhaus - bela lugosi is dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 evet yeni random liste: bauhaus-bela lugosi is dead mansell&kronos quartet-requiem for a dream theme the johnston brothers-hernando's hideaway[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ille üç mü olması lazım? blues traveller - Maybe I'm Wrong tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Alanis Morisette - Uninvited tek geciorum[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 *!son anda aldığımız bilgiye göre horacegoesskiingin random triosu şudur:* Queen-Innuendo Joe Cocker-My father's Son Primus&Tom Waits-Tommy the Cat[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Ehi Joe Cocker'dan "babamın oğlu olsan olmaz" isimli şarkı[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 çevirip çevirip liste verebiliyosak ben de yapıcam arkadaş! aphex twin - vordhosbn felix da housecat (feat. miss kittin) - harlot rechenzentrum - ahab ya da mesela şöyle de olur megadeth - in my darkest hour slayer - raining blood entombed - stranger aeons şöyle bile olur hatta human league - don't you want me baby gary numan - we are glass dexy's midnight runners - come on eileen ehe çok zevkliymiş bööle üçlükler yazmak :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 gecenin (ne gecesi sabahın!) bi saati gözler kan çanağı photoshopta beyazı gri yeşili sarı görüyoken kendime kahve koyduktan sonra dinlediim üçlü nerdeyse fikstir: Rammstein-Feuer Froi Fat Boy Slim-Push the Tempo Rob Zombie-SuperBeast ehe işe yarıyo benim için. gerçi hoçikoyu veya rammstein'ı veya veya prodigy'yi komple directory olarak da çalma ihtimalim var.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 1) Rhcp: Californication 2) Vivaldi: Four Seasons ( biraz entel gelcek ama diil) 3) Nirvana: Smells like teen spirit[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: horacegoesskiing, 12 December 2003 15:40 tarihinde demiş ki: gecenin (ne gecesi sabahın!) bi saati gözler kan çanağı photoshopta beyazı gri yeşili sarı görüyoken kendime kahve koyduktan sonra dinlediim üçlü nerdeyse fikstir: Rammstein-Feuer Froi Fat Boy Slim-Push the Tempo Rob Zombie-SuperBeast ehe işe yarıyo benim için. gerçi hoçikoyu veya rammstein'ı veya veya prodigy'yi komple directory olarak da çalma ihtimalim var.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim yanlış anlamasın kimsede ben yine düzelteyim yanlışını feuer frei olacak şarkının ismi içimde kalmasın sonra :)[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 tamamdır kardiş doorusun..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 $uanda aklima gelen: sting - shape of my heart[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Beethoven - Ay ışığı sonatı 3. bölüm BG - And then there was silence Dreamtheatre - A Change of Seasons[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Hede Hödö - Baydım bu tür anketlerden Hede Hödö - Baydım bu tür anketlerden (Sasha Cover) Hödödo's feat Paul Oakenfold - En çok sevdiğim üçüncü şarkı.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sasha cover iyiymiş :lol:[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar