bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Tanımlıyamıyacağım bir sorunum var. Nete bağlanıyorum 145 den bağlandıktan 1-2dk sonra net kopuyor.Hemen arkasından çevirme sesi geliyor (çevirme sesini kapatmıştım) ve bağlanmaya çalışıyor ama ortada bir uyarı flm da yok ses geliyor sadece görüntü yok sonra kesiliyor tekrar deniyor ve tekrar ben hat kablosunu çıkarınca kapanıyor ses. Hat kablosu takılı değilken kendi kendine "tık" diye sesler çıkarıyorum çevirme öncesi ses varya o çıkıyor sürekli. bikaç dakia bekliyorum hat kablosunu takıp 145 den bağlanıyorum birdaha kesilmiyor. Nedir bu?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 spyware olma ihtimali yüsek sanırım. filipinlerden fln nete girip milyar ödeyebilirsin. dikkat et.(emin diilim ama o koku geldi burnuma biraz.)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 nasıl çözebilirim bunu? bir pop up açıldı arkasından böyle birşey oldu?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ayrıca bağlı olduğum zaman ttnet durumu yazıyor 145 den bağlanıyor? Yardım pls milyarlar ödemiyim sakın[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 olasi ... dialer.exe diye arat, şüphelikleri sil ( ama adi değişmiştir büyük ihtimalle, karbon.exe süpermp3.exe vvs... gibi adlar yapio artik dialer siteleri )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Telefon Faturası : 3.147.450.000 TL en son ödeme tarihi : 28.12.2003[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ayrıca bizim telefon yurt dışına kapalı. Norton la tarama yaptım ama hiçbirşey çıkmadı?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 saol fistan içimi rahatlattın. Arkadaşlar nortonu yükledim arattırdım bişey çıkmadı.Fakat şimdi eskisi gibi kesilmiyor. 145 den bağlanınca kalabiliyorum. Biri yardımcı olabilirmi? bizim tel yurt dışına kapalı. Kapalıykende dialer bağlanabilirmiki sanırım bağlanamaz.Ayrıca 145 den direk bağlantı yapıyorum.Kesilmiyor artık.?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar