GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Ben olmuşum vampire-Tapir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ----> 4 6 kişi den fazla oyuncu talebi olursa neye göre insanlar çağırılacak onu da bi öğrensek. 6. başvuruyu yapan alınacak. diğerleri başka zamana artık... şu an 5 kişi oldu. wulfgar diablo gölge fzoul prangadan zenith (a.k.a. mortac) -----> 3.ed mi 3,5.ed mi oynanacak.kaçıncı level olunacak yani near epic de 15 filan mı yoksa 9. level spell filan yapılabilecek mi? 3.5 ed. karakterler 20. level falan olcaklar. efective level diil bu. direk level. 9. level büyü yapabilecekler. (sanırım sadece lich yapabilecek ama...) ----> lich vampir filan ecl si hangi kitaba göre belirlenecek.her birinde farklı bişi yazıyor.kimi 4 kimi sanırım 8 filan diyordu.vampir yada lich gibi bi template için main race her istenilen alınabilecek mi... NŞA'da monster manualde yazıyo hepsi. emme ve lakin bu oyun one-shot olduğu için ve bütün partinin ECL leri genelde yüksek olacağı için ECL olayını pek dikkate almicam. sonuçta her karakterin yapması gereken şeyler olacak o session boyunca ve ECL farkını farkettirecek çok fazla durum olmicak... yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 01 December 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: GenjuroXXX, 01 December 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ayrıca grudge valla açtırmam oyun ben oynamazsan fikir bende çıktı bana ne! bu fikir senden çıkmadı. ayrıca oyun falan açılmıyo. bu tek bi session. o bahsettiğimiz hede ayrı. muhtemelen low level başlicak ayrıca...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 6. benim ok sorun yok mesele kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 sen bu mesajı atarken ben 6 ile konuşuyodum... seninle daha çok oynicaz hiç haras yapma. kontenjanımız dolmuştur arkadaşlar. [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 01 December 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Vay epıc bır oyun var demek :) Savage speices+epic lvl handbook kombo ehehe ıyı kasarsanız grudge ı delırtırsınız benden soylemesı :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 grudge süper karakterler yapmışsın yukarda.. özellikle mummy necromancer oynatmak ilginç olurdu.. ya senin gibi biri yok mu ankarada oynatacak?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Amanın, beni eklemişin listeye! Aslansın Grudge, kaplansın, pantersin, alemin kralsın, seni kesseler acımaz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ya hala paticamp. den kimse olmiyacaktı allam ya görürsün olm bittin sen hiç kurtuluşun yok hertürlü işkenceye hazir ol burun kıllarını teker teker yolacam 1000k net baglantını koparacam görürsüm sen varya sen ARTIK YAŞAMIOSUN ):![hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Oppsss!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Gaza gelmeyin hemen diablolic o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 O zmn futbol topusun, tenis topsun, basketbol topusun. Seni kesseler de patla işallah... Benim işte o, ben de oynamak istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 halflingin sözü dinlense... ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Dinlenir, dinlenir. Ayrıca ben halfling diilim. Gri halfling bedenine sıkışmış bir tiefling im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bi de şu listeyi bi türlü tutturamadım gitti... kesin gelicem demeyen cronius diil diabolicmiş. adam gibi liste. cronius wulfgar gölge fzoul mortac mutlu (forum dışından eski bi eleman) bu mudur? budur...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Iıı tahmini ne zaman başlayacak oyun, negün olacak; bu konuyu detaylı konuşma eylemine girelim diyorum... *!gaza gelmiştir*[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tskler grudge ilgin icin.birde cro nius yazmasan:-)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bizim planescape'in ertelendiği bi pazar veya sizin oyunun ertelendiği bi cumartesi veya bi tatil günü olcak. en erken gelecek hafta. kendi karakter konseptini hazırlamak isteyenler burdan ya da pm den dertlerini anlatabilirler. aynı şekilde benim yazdığım bi konsept için de mesaj atın. özellikle istediğiniz bişeyler varsa belirtin. ona göre karakterleri hazırliim vakitlice...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Pazarları gitar dersim oluyo ama ayarlarım bişeyler sonuçta one-shot... Bu arada özgeçmiş ve ona bağlı olarakta yapacağım rolde tarihe dikkat etmemiz gerekiyomu yani ne bilim fr deki hödö yılında şu olamaz filan gibi dikkat edilmesi gereken noktalar varmı?[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 zaman 1372 son çeyreği year of wild magic undead olduğunuz için myth drannor ve netheril zamanlarına kadar dayanabilirsiniz backgroundlarınızda...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Grudge bu undead karakterlerın bır amacı yada hedefı olucakmı?ehehe ıstanbulda olmadıgım ıcın oyuna katılamam belkı ama en azından bır karakter yaratabılır ve egomu tatmın ederım dımı :)ona gore backgroundla bırlıkte bır purpose kısmı yazıcam hem ne zamandır ıstıyordum sole bı sey yaratmak.[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kendi kişisel agendaları var. ama cogınlugu yuzyıllardır realmsde yürümemis "disalbled" undeadler. ya da biyerlerde biseyleri koruyolar falan...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Geç kalmışım yahu. Neyse Ethernass tayfasıda bir oyun ister elbet. Oraya da ilgi alaka gösteriniz efem. :)[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 siz değerimi bilemediniz :-p[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 hakkaten grudge u bulmussunuz, elinizden kaciriyosunuz. cik cik.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar