jonq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Trailerini indirdim baktim.Cok fazla birsey yok ama NFS ye oranla bu oyunda görevlerinde olcagi açık ( filmdeki gibi kaçakçılık felan yapariz herhalde hehe ) Tek kötü tarafi şu an oyunun sadece Console için yapılıyor olmasi. PC yede cıkar umarim :) The Fast And The Furios[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 oyunu sierra yapıyor bence pc ye gelir ve underground'un eksilerine olmaz bu oyunda bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bana kalırsa underground kadar başarı sağlayamayacak..underground da baymaya başladı..yeni arabalar vs indirebilmek lazım..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Evet underground bir yerden sonra monotonlaşiyor.Bu oyunun tek farki görevler ve aksiyonunda dahil olmasi ama underground kadar ayrintili olurmu bilemiyorum.Umarim PC ye cikar sirf bunu oynamak için gidipde PS2 felan alamam valla :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: jonq, 12 December 2003 13:36 tarihinde demiş ki: underground kadar ayrintili olurmu bilemiyorum A tale that goes on. Become a part of it. underg.'de ayrıntı mı?Ne ayrıntısı sadace motoru paket halinde geliştiriyorsun herkes hemen hemen aynı markadan aynı özellikle araba yapabiliyor oynun ayrıntısı neon lambalar ve dış aksessoarlar yani ayrıntı ıistiyorsan Gran turismo oyna birde nfs:motor city oynayanlara sor underground nasıl diye?[hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 zaten oyunun geneline baktığınızda lineer (çizgisel) olduğunu görürsünüz bu yüzden fazla bi fark beklemeyin patchlerden[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 lord cok doğru söylemiş ayrıntı diye birşey yok zaten undergruond da bir parca icin 3 yada 4 tip degişiklik onlarda zorunlu hepsini yapacan grunturusmo ps1 de ps2 dede inanılmaz okadar fazla farklı secimin varki bir otomotivci olarak benim bile kafam karışıyor nfs:motor city oynamadım için bilemicem fazla parca deyişimli birde street legan onunda kusuru iğrenc grafiği benim icin undergroun sadece grafik yani boş tabi uprateler icin oyunların resimlerni koymak isterdim ama aşdaki "Yazılarıma nasıl resim koyabilirim?" kısmını okuyunca cıldırdım resimlerin oldu siteyi vermek isterim ama yanlış olur düşüncüsündeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar