pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Arkadaslar uo oynıyanlar bilir allnames diye bir komut ekrandaki butun canlıların isimlerini gosteriyor aynı olay itemler icinde varmı yani alınabilcek yada oynatılabilcek butun itemleri gosteren birsey?[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ultimamı ! Ne zmaan çıktı ?!?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Deep-Night, 09 December 2003 20:39 tarihinde demiş ki: Ultimamı ! Ne zmaan çıktı ?!?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] sen yapma bari[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 up[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 birincisi topic açarken başlığı, topicle alakalı yazman gerekiyor.. ayrıca paticik zaten tümden ultima online olmuş... OSI bölümü var mesela, RebornUO var mesela.. oralarda sorabilirsin[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Bonecrusher, 10 December 2003 11:49 tarihinde demiş ki: birincisi topic açarken başlığı, topicle alakalı yazman gerekiyor.. ayrıca paticik zaten tümden ultima online olmuş... OSI bölümü var mesela, RebornUO var mesela.. oralarda sorabilirsin[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." konuşmak icin konusmak zorundamısın!!'^!'^of ya oc oyunları kısmına actım yanlıs birsey yapmadım sanırım :([hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 terbiyeli olalım lüflen pokemon :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Jadelith, 10 December 2003 13:42 tarihinde demiş ki: terbiyeli olalım lüflen pokemon :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! sadece pc yerine oc yazmisim ama cumleye uymuyor :(, bi yardım istedim nerelere cektiniz.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 biz de seni seviyoruz.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 evet cook sewiyoruz seni hem derdini de anlıyorz ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Canım bağzı patavatsız arkadaşlarımız seninle dalga geçmişler. Ben onlar yerine de özür dileyeyim senden... Hmm... nasıl anlatayım sana... Bak şimdi en basit böyle anlatılır. Hani karakterinin resminin içinde bulunduğu bir menu var ya, "Log out" vs. onun gibi buttonlar var. Oradan Options'a tıklayacaksın. Daha sonra sağda ve solda iki menuler var. Menulerden Macros u seçeceksin. Daha sonra add deyip All Names i ekleyeceksin. Bu patavatsız arkadaşlar da bir zamanlar senin gibi yardım istedikleri unutmuşlar sanırım... Hatırlasalar iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 mendozacım soruyu annamamıssın galba ?!? Poke_Rıza item gosteren macroyu soruyo sen Allnames diosun ?! Yani bilemiyecem yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Mendoza, 10 December 2003 20:57 tarihinde demiş ki: Canım bağzı patavatsız arkadaşlarımız seninle dalga geçmişler. Ben onlar yerine de özür dileyeyim senden... Hmm... nasıl anlatayım sana... Bak şimdi en basit böyle anlatılır. Hani karakterinin resminin içinde bulunduğu bir menu var ya, "Log out" vs. onun gibi buttonlar var. Oradan Options'a tıklayacaksın. Daha sonra sağda ve solda iki menuler var. Menulerden Macros u seçeceksin. Daha sonra add deyip All Names i ekleyeceksin. Bu patavatsız arkadaşlar da bir zamanlar senin gibi yardım istedikleri unutmuşlar sanırım... Hatırlasalar iyi olur... sagol ama zeuz haklı:), okadarda degil itemler icin bole birsey varmı bilemiyorum yada yardımcı bir tool filan[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: yok, 11 December 2003 12:11 tarihinde demiş ki: itemler icin boyle bir macro mevcut degil..[hline]AO:Orospu Izmir Linux Kullanicilari Grubu (LKD) "Ben Armutum!" diyenlere.. sphere bi serverda boyle birsey basarmak icin birsey yapılamazmı nokta :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ıtemlerı ne yapacankı ama programları var daha ıyı lotlaya bılmen ıcın bıraz arastır yeter :) ısımlerını bılmıyorum programların arkadasım bılıyor sıteyı ogrenıyım sana ozelden atarım lınkı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 benim ozele de atsana zuhara :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Diablo 'daki ALT tuşunun olayını arıo arkadaş neheheh. Sphere'de eğer ekrandaki bütün itemlerin bir array'ı olsaydı şıp diye yapardın. Olsa öyle bişi :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Catscratch, 11 December 2003 18:07 tarihinde demiş ki: Diablo 'daki ALT tuşunun olayını arıo arkadaş neheheh. Sphere'de eğer ekrandaki bütün itemlerin bir array'ı olsaydı şıp diye yapardın. Olsa öyle bişi :D[hline]This Cat Scratches Free. Zuhara haklısın ya ama $ey duyduydum ben, "Hızlı reg alma programı vendordan" (halla hallaaa) tuhaf ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 :P[hline] Nefret,gegen des Denken in unterschiedlichen Klassen,Das Hassen der von Kulturen und deren eigenen Rassen,Nefret die daraus folgende Wut die Jahre gart und ruht,Ansehen zu müssen wie Lügen wachsen wie eure Brut,Nefret,ist der Würgreiz gegen die Autoritat die es verseht Wie es geht wie man sich mit den Fahnen im Wind dregt,Nefret nach unten treten und nach oben zu buckeln,Intrigen zu verbreiten um an der Titte der Macht zu nuckeln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar