Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online

pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

birincisi topic açarken başlığı, topicle alakalı yazman gerekiyor..

ayrıca paticik zaten tümden ultima online olmuş...

OSI bölümü var mesela, RebornUO var mesela..

oralarda sorabilirsin[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 December 2003 11:49 tarihinde demiş ki:
birincisi topic açarken başlığı, topicle alakalı yazman gerekiyor..

ayrıca paticik zaten tümden ultima online olmuş...

OSI bölümü var mesela, RebornUO var mesela..

oralarda sorabilirsin[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
konuşmak icin konusmak zorundamısın!!'^!'^of ya oc oyunları kısmına actım yanlıs birsey yapmadım sanırım :([hline]Sizi çok ama çok seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Canım bağzı patavatsız arkadaşlarımız seninle dalga geçmişler. Ben onlar yerine de özür dileyeyim senden... Hmm... nasıl anlatayım sana... Bak şimdi en basit böyle anlatılır. Hani karakterinin resminin içinde bulunduğu bir menu var ya, "Log out" vs. onun gibi buttonlar var. Oradan Options'a tıklayacaksın. Daha sonra sağda ve solda iki menuler var. Menulerden Macros u seçeceksin. Daha sonra add deyip All Names i ekleyeceksin.
Bu patavatsız arkadaşlar da bir zamanlar senin gibi yardım istedikleri unutmuşlar sanırım... Hatırlasalar iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mendoza, 10 December 2003 20:57 tarihinde demiş ki:
Canım bağzı patavatsız arkadaşlarımız seninle dalga geçmişler. Ben onlar yerine de özür dileyeyim senden... Hmm... nasıl anlatayım sana... Bak şimdi en basit böyle anlatılır. Hani karakterinin resminin içinde bulunduğu bir menu var ya, "Log out" vs. onun gibi buttonlar var. Oradan Options'a tıklayacaksın. Daha sonra sağda ve solda iki menuler var. Menulerden Macros u seçeceksin. Daha sonra add deyip All Names i ekleyeceksin.
Bu patavatsız arkadaşlar da bir zamanlar senin gibi yardım istedikleri unutmuşlar sanırım... Hatırlasalar iyi olur...
sagol ama zeuz haklı:), okadarda degil itemler icin bole birsey varmı bilemiyorum yada yardımcı bir tool filan[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 11 December 2003 18:07 tarihinde demiş ki:
Diablo 'daki ALT tuşunun olayını arıo arkadaş neheheh.
Sphere'de eğer ekrandaki bütün itemlerin bir array'ı olsaydı şıp diye yapardın. Olsa öyle bişi :D[hline]This Cat Scratches Free.

Zuhara haklısın ya ama $ey duyduydum ben, "Hızlı reg alma programı vendordan" (halla hallaaa) tuhaf ..[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

:P[hline]
Nefret,gegen des Denken in unterschiedlichen Klassen,Das Hassen der von Kulturen und deren eigenen Rassen,Nefret die daraus folgende Wut die Jahre gart und ruht,Ansehen zu müssen wie Lügen wachsen wie eure Brut,Nefret,ist der Würgreiz gegen die Autoritat die es verseht Wie es geht wie man sich mit den Fahnen im Wind dregt,Nefret nach unten treten und nach oben zu buckeln,Intrigen zu verbreiten um an der Titte der Macht zu nuckeln
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...