Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 eywallah horaşa-sama... alın işte ikizleriniz. hem de pek cici pek güzel... :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Saolasın horaşe eline sağlık. Gıraç şimdi bu resim var diye yatacak artık ama neyse... :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Horaşım o bu diilde özlettin kendini. Resim çizeceğine gel, uğra takıl biraz yahu... Güzel olmuş buda, eline sağlık. Grudge tembellik istemem abicim, sende detay çalış bunun üstüne :p Yenisini yap yada :P Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 şindi esasen bu arkadaş bi werewolfa benziyosa da kurtla pek bi ilgisi yok. kurt-porsuk arası bi yaratık bu. türkçesi var mı bilmiyorum ama gavur buna Wolverine diyo ;) biz çeşitli sebeplerle Feralkin dicez grubun yeni kasına merhaba diyin...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ahanda gurubun kurdu oldu yaşasın. Oyunda Atıl kurt! Yakala oğlum! Git topu getir! Terliklerimi getir! gibi espiriler yapabilecez. :-P soğuk havalarda ona saırlıp uyuyabilecez :-P :-P :-P Ve gıraç hala ikizleri çizmeyecek :) (yanlışp anlama horaşe san senin çizim de güzel ama biz de aksiyon bir resim isteriz :) )[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Heyoooo yuru be gırac aslansın zuper olmuşta azcık tapirlik te katsaydın keşkem dur gaza geldım backgroundumu tamamlııım.... ayrıca terlık meselesıne hayır protesto edıom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 cok guzel hayu boyle seyler cıze bılmek ısterdım acıkcası[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 aşağıda verilmiş referanslarda da görüldüğü üzre bu yaratığın bobi ve benzeri isimli köpek türevleriyle pek ilgisi yoktur. [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 29 October 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yaşasın kımse bana bobı dıyemeyecek artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Puhahaha... :-P Bu resimler ne ya... Son resme kadar herşey tamam da sondaki wolverine resmi yardı beni. O ne alaka ya. :-) Bu arada en üstteki farecik neyin nesi? cranium rat dicem ama... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 WOLVERINE işte daha ne olcak öle ahamşahım bışey diiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: mexinth, 27 October 2003 16:47 tarihinde Dilbao için demiş ki: Kimsin nesin bilmem seni forumda da çok görmüşlüğüm yok. Sana para karşılığı resimde çizmiyorum. Burda kafasına estikçe birşeyler karalayn insanar var onlardan biriyim. Hiçbir şey sana benle bu şekilde konuşma hakkı vermez. Eleştiri yapacaksan yapıcı olacaksın, yada sesini çıkarmayacaksın. Ayrıca bana emir verir gibi bir mesaj da atamazsın, bilmem anlatabildim mi? Bu resmin kötü olmadığı anlamına gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 dilbao kardeşim. hadi görmemişsin daha önce wolverine denen mahlukatı da resimlerin sağında solunda yazanları da mı okumuyosun? böyle bi dikkatsizlik benim oyunda ölüm getirir ekseriyetle... :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 LABAHOOVV! O ne la!?! Bu heyvan konuşabiliyo mu? Nedir were bişimidir kendisi yoksa beastlands abominationını mıdır?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 dilbao, bir resim sen çizde görelim çizgini, en orjinalinden hadi bakalım. Daha da birşey demiyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: axedice, 29 October 2003 13:27 tarihinde demiş ki: LABAHOOVV! O ne la!?! Bu heyvan konuşabiliyo mu? Nedir were bişimidir kendisi yoksa beastlands abominationını mıdır? Bilimsel adı Feral Antrophomorphic Wolverine. Biz kısaca feralkin diyoruz :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 konuşuom hemıde en wıse ından de işte arasıra arıza yapıo magıc gördü bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 En üstteki resim bariz fare işte. :-) En alt sağdaki resim de mevzuya sonradan giren bi kişilik diilmiydi Ayrıca bizim ne işimiz olur öle wolverinemiş kurtmuş, fareymişlerle... [Bu mesaj Dilbao tarafından 30 October 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: mexinth, 29 October 2003 14:02 tarihinde demiş ki: dilbao, bir resim sen çizde görelim çizgini, en orjinalinden hadi bakalım. Daha da birşey demiyorum artık... Kötü çizeceğimi bilerek neden bir iddia uğruna birşeyler çizmeye çalışayım ki. Başkaları gibi kötü bir resim koyup kendimi rezil etmeyecek kadar iyi tanıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Dilbao ve Mexinth porbleminizi PM yoluyla halledin. Bundan sonra attığınız "atışma" mesajları silinecektir..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretender Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Fikir seyetmek acisindan ustunkoru bir edit yaptim, izin de almadik sahibinden ama kizmaz umarim..[hline]Neymis? Aynen pretender'in dedigi gibiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 pek olmamış sanki. ..[hline] ..scripta manent [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 09 November 2003 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretender Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 E yani!! Olmadi tabi...5-10 dakikada editledim, photoshopda.. + resmin arkaplanini gelisiguzel transparant yaparken, dis cizgilerde uctu.. dedim ya fikir vermek acisindan.. biraz da tarz meselesi, ben cesur cizgileri severim....[hline]Neymis? Aynen pretender'in dedigi gibiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ben çizginin cesur çevik ve terbiyesiz olanını severim.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretender Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Burada bu sekilde mi dialog kuruluyor..[hline]Neymis? Aynen pretender'in dedigi gibiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar