Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticampaign karakterleri (yavaş yavaş...)

Grudge

Öne çıkan mesajlar

Üvey evlatmıyız lam biz !!

(Hata bizde, insan olduk ya :p. Neyse iyidir iyi)

Güzelmiş bu, renklendirme yapılırsa iyi olabilir. Detay düşüklüğü var bazı yerlerde ama artık tanıdığım tüm çizerlerin yaptığı bir şey olduğunu anladım :)

Eline sağlık[hline]Life is just a dream.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ikiz olcaz diye tutturmasaydınız. ikinizi yanyana çizmek gerekiyo. o da kasıyo biraz. dolayısıyla sizi çizmeye kalkınca fena halde tembel bi ruh haline itilmiş olarak buluyorum kendimi... :-p [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 17 October 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha profesyonel değerlirmeler yapayım bu sefer. Aaferim, planescape havasını yakalamışsın iki resimde de. Monkun sol eli biraz sorunlu gibi, sağlık olsun. Monkta ince uzun parmaklar, rogueda da shoulder bladeler ve pabuçlar çok hoşuma gitti. Tam sevdiğim DiTerlizzi tarzı. Birde tiefling in tannar'ri değilde baatezu spawn olduğu duruşundan mıdır sakallarından mıdır nedir belli oluyor en çok onu takdir ettim.
Yanlız rapier olması gerekenden daha büyük olmuş. O silahın biraz daha -hmm nası desem stealthy bişi olması lazımdı. Kabzanın detayları ayrı bi güzel.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Amanın!! Benim resmim de varmış burda! Şİmdi fark ettim...
Harika olmuş, eline sağlık.

Fakar benim karakter grubun en kısa olanı. Resimde biraz selvi boylu olmuş sanki :-)
Bi de rapier diilde galiba mızrağımsı bişi var elinde. Olabilir. Yıllardır rapier kullamıyodum ki. Daha önceleri mesela 3.5 sene önce öle bişi kullanıyodum, sıkıldım, rapier kullanmaya başladım diyerek kıvıralım olayı. :-)
Sosyal ağlarda paylaş

harika olmuş, bu forum bölümü işthımı kabarttı. Web işim bitince aynen çizime yumulmaya devam edeceğim çizim kitabım elimde, pratik pratik ve pratik yapacağım.
Sonuçları buraya asarım.. Bu aralar boşum hep aslında, vaktimi ayarlarsam yakın zamanda asarım birkaç hayali karakter campaigni zenginleştirim.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bekleriz efem.
bu arada bizim ikizleri çizebilirsin mesela, :)
bir purple dragon knight, öbürü de mage. anlaşılabileceği gibi torilden geldi bu clueless primelar. ikisi de 2m civarı bi boya ve sağlam con. skorlarına sahip. knight, fullplate dışında bi de baya iri bi greatsword taşıyo.

25 yaşındalar
PDK sakallı, wizard köse...

yalnız kılıç biraz egzotik, kılıcın içinden kabzasından ucuna kadar bi kanal geçiyo ve kanalın içinde de civa var... efektif...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 23 October 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

grudge çok frp oynamadığım için bu prupleknight hakkında pek bilgim yok, belirgin bi sembol vs vs var mı?

Bu çizime oturursam biraz çalışmam laızm. Çünkü ben obje, bina çiziminde çok rahatım, insan çizerken detay detay derken komik şeylere imza atabiliyorum bazen ondan anime dersleri indirmiştim. Anime çizip sonra ciddi çizmek kolay oluyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Cormyr's Coat of Arms

Purple Dragon Knight

Alusair, Cormyr kraliçesi

Caladnei, Warwizards of Cormyr'in lideri...
[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

bi saattir beceremedim 2 resim koymayı yaw :-p

[Bu mesaj Grudge tarafından 24 October 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

İkizler hakkinda biraz daha bilgi ;

Kahverengi saçlara, yeşil göz rengine ve uzun boya sahipler.

PDK olan kardeş pazulu bir vucüda ve mahzun bakışlara sahip. Üzerinde PDK Full Plate'i var (Grudge'in gönderdiği resimdeki elemanın sahip olduğu). Uzun saçlı, aslan burcu erkeğinin sahip olacağı türde saçlara sahip(bkz: aslan gibin saclara sahipsin anam).

Wizard kardeş daha nacizane bir vucüda sahip olmakla birlikte, kesinlikle kırılgan değil. Gözlerinde "anlıyorum ben seni güzelim" parıltısı hakim. Sol omzunda çivi işlenmiş, gece mavisi ve beyaz karışımı renkli, deri eldivenleriyle uyum sağlayan bir robe'a sahip. Uzun saçlı, arkaban bağlı, yelemsi dalgalara sahip saçları var.

İki karakterde insan üstü karizmaya sahip, aman diyeyim :)
(Cha : 18 PDK, 16(15 miydi yada) Wiz)

Pek aklıma bir şey gelmedi daha..

Sırt sırta verilmiş bir poz istiyoruz mümkünse :)

Bonepart : Grudge'i taniyorum, kaan'da taniyor ama adama vermemiş hala tasvir.

Grudge : Evladim gel bi cumarteside al tasvirleri, başla çizimlere. Bizde 2 hafta sonra çizimleri alalım senden. Güzelde bi fiyat ver bize (bkz: zikmek)[hline]Life is just a dream.
Sosyal ağlarda paylaş

magic, sizin istediğiniz gibi çizmem için birkaç deneme yapıp pdk ve wizardın çizgilerine ısınmam lazım, şimdi bi pdk çiziyoum zırh vs vs ısınmaya başladım. chainmail üstüne beyaz yelek üstü mor pelerin vs vs.. zırhı tatlı birşey pek sevdm..
herşey 4/4 lük olur bir yüzde mıçabilrim, gözler çok kritik ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...