crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 slm millet Atatürk hakkında detaylı bir ödev hazırlamam gerekiyor acaba bana yardımcı olacak dergi kitap gibi kaynaklara ihtiyacım var tavsiye edebiliceğiniz kaynak var mıdır? [Bu mesaj crepuscolo tarafından 10 December 2003 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 http://www.google.com.tr/search?q=atat%C3%BCrk&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr&meta= http://www.google.com.tr/search?q=ataturk&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr&meta=[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 abso +1 internet gibi dev bir kaynak varken dergi kitap ne yapıcaksın ki yaz google arasın senin yerine hem kendini hemde bizleri yorma :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ya babalarım haklısınızda bende o şekilde düşündüm ancak hoca illa kaynakçada kitap ismi olacak yok kitap okuyacaksınız diye diretmekte elden ne gelir. *!umudunu yitirmez ve cevap gelmesini bekler çare yoktur başka*[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 tek adam'ı okumanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bırak ya, o kitabı okuyacağına ödevden 0 alsın daha iyi.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 kaç yaşındasın sen ya atatürk hakkında bilgileri ezbere bilmen lazım. ne dergisi ne kitabı ayıp ayıp[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 fistanım bunun yaşla ne alakası var yaşımı merak ediyorsan söyliyeyim 21 üniversite ödevi adamım bu bilgiyle yaz babam yaz da nereye kadar bir kaynağa daynanman gerek öyle ilkokul ödevi vermiyoruzki sonuçta...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: -Melancholy-, 12 December 2003 01:37 tarihinde demiş ki: bırak ya, o kitabı okuyacağına ödevden 0 alsın daha iyi.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! abi süpersin ya helal olsun diyecek başka bir şey bulamıyorum :)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar