Emaleth Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 üwe ben kötüler kazansın istemiştim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Herşey iyi güzel de ... Elemanlar başta parayı kendi istekleriyle vermiyolar mı? Niye soymuş oluo kötüler onu anlamadım :) Sanki "Kaçacaksınız lan dağıtırım kaçmassanız.Sökülün paraları" diye zorlayan mı var :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 eauheauhea gayet süper olmuş son soru içinse adamlar kaçmak istiyo ama mafya para alıyo olay bu ..[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Emaleth, 12 Mart 2003 11:24 tarihinde demiş ki: üwe ben kötüler kazansın istemiştim :/ +üwe. Ben de öyle istedim ama kazanamadık işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 güzel ve hoş olmuş. Ancak ben yine bikaç ayrıntıya girmeden edemiyecem. Resimlerin hepsini tek sayfada düzenleyerek(2dk'lık iş.) sunsaydınız daha ii olurdu bence. böle 10 tane resmi teker teker açmak zoruma gitti :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar