Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Okuldan çıktım arkadaşımla beraber yürüyorum.. Şöyle bir yana baktım arkadaşım sesleniyo gidiyim konuşayım dedim .. Çopoşfhh!.. Öyle bir yapışmışım ki yere avucum içinde birsürü delikler oluştu ve sağ kalçamı elimle baskı yaptıgımda ölecek gibi oluyorum.. Yere düştüm bi de çok kalındım hani böyle küçük çocukar koşarken çopof diye yapışlırlar ya anneleri giydirmiştir hatta aynen öyle yapıştım yere.. Allahıma çok şükür pek kişi görmemişti ve de hoşlandıgım kız da görmemişti.. (oheloy) Fakat o gülen bakışları gördüm ya o anda kafama bi magnum dayayıp tetiği çekmek geldi içimden ama artık yapılacak bişey yoktu..Ve oradan kalan tek şey : "Olm nası düştün ya puahahah" "Düştük işte olm ne var.." (Nasıl giderim okula ben yarın :P)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Olur öyle arada takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ben ilk okulda arkadaşımı camura itmiştim niahhah 1000 kişilik tören alanında bütün okul gülmüştü[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bu benim fobim gibi bişey ya eğer yağmurlu bir yolda yokuş çıkıp indiysem ve düşmediğsem ilk işim ayakkabılarıma şükretmek olur. ayrıca kimseye kayıp ya da takılıp düştüğü için gülmem ( biliyorum çünkü o hissi ) ama işte rezil olma güdüsü var yine de. sonuçta insanların önemli bir kısmı buna ciddi bakamıyolar. kahkahalara boğuluyolar.[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Benim bi arkadaşım pazarın önünde minibüsten indiğinde düşüp yerde yuvarlanmış.. bu nasıl ? :)[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 minibüsler çok feci..bnde "çarşıda indirirmisiniz" dedikten sonra kapı açılır açılmaz daha minibüs durmadan bi anlık gazla atladım ama o an kapının demirinide bırakamadım bikaç saniye ööle mininbüsle yarıştık sonra düştüm :)[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kep atma töreninde ufak merdivenimsi bir şeye takılmıştım... hoş pek de iplememiştim :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 benim bi arkadasım var oyle cok utangactır bu tip konularda ... Bi de dusunun Uni cıkısı otobuste dustugunuzu .. Kızlar,Erkekler butun okul o otobustedir ve otobusun hareket etmesiyle yere kapaklanırsınız .. Ve bu arkadasım bu olayı 3-4 defa yasadı .. Oyle kolay diil ama gulmemek lazım tabi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 "Benimki bişey diilmiş bea" demek isterdim ama o duyguyu yaşayalı 6-7 saat oldugu için hala etkisindeyim çok iğrençti.. Bu arada lise yıllarında olan uni'den daha fena bea.. :)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Ehehe bişey olmaz. Benım okulda saçlar uzundu. Kestirmezdim . en sonunda müdür yardımcısı kafayı yedı bır hafta okula fılan almadı. Kestirdim kötü oldu. sınıfa gittim bir tane veled güldü. Koştum kafasını pencereye yapıştırdım ensesinden acaıp sesler cıkardım. sınıfa ibret oldu . hiç bir şey diyemediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Deli333, 10 December 2003 23:11 tarihinde demiş ki:Koştum kafasını pencereye yapıştırdım ensesinden acaıp sesler cıkardım. sınıfa ibret oldu . hiç bir şey diyemediler :) Sanırım daha uzun yıllar boyunca şunu yapamayacağım.. :)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 geçmiş olsun,hoş bir duygu değil tabi ama takmayada değmez :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 gecmıs olsun ama baya dumur bı olay[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 İzmir caddesinde düşmek bir yana takla atmıştım basamagı gormedigim için. :) Bütüm esnaf resmen puan vermişti akrobatik hareketlerime ama malum kalkıp hemen saate bakarak seri adımlarla uzaklaşmıştım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 alanyada bi barda grup yeni light my fire çalmışken sahneye çıkıp mikrofona "sabahtan beri light my fire istiyorum çalmıyosun" demiştim.zaten kanımdaki alkol oranı o kadar fazlaydıki çıkışta sokakta kurbanlık koyun taklidi yapmıştım.iki gün sonrada aynı yere gitmiştik.bakışları unutamam.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 yo pardon galiba kuşadasındaydı.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 evt. üstelik herifler süper çalıyomuş.bütün klavye sololarını gitarla atmış falan.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Wu Shu veya akrobasi tarzı bişey öğrenin, yere düştüğünüz zaman o karizmatik kalkış hareketini yaparsınız millet "zuhahh.. oha!" olur :p İnanın hep düşmek istersiniz o zaman... :p[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum abi ya!? Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Wacky, 11 December 2003 04:14 tarihinde demiş ki: Wu Shu veya akrobasi tarzı bişey öğrenin, yere düştüğünüz zaman o karizmatik kalkış hareketini yaparsınız millet "zuhahh.. oha!" olur :p İnanın hep düşmek istersiniz o zaman... :p[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum abi ya!? Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! piskomusun olm :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Wacky, 11 December 2003 04:14 tarihinde demiş ki: Wu Shu veya akrobasi tarzı bişey öğrenin, yere düştüğünüz zaman o karizmatik kalkış hareketini yaparsınız millet "zuhahh.. oha!" olur :p İnanın hep düşmek istersiniz o zaman... :p[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum abi ya!? Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! d20 atsak...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobaran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 o minibüsten düşen ben olmıyıyım. bi gün ulus-seyran dolmuşuna binmişim okula gitcem. "abi müsait bi yerde" der demez adam kapıyı achtı. baktım chok hızlı gitmioz, bizim okul zaten geride kaldı. okulada gec kalmısım. hop atladım. ve o gün yavasta olsa giden dolmustan atlanmıycagını örendim. cantayla bırlkte 3 takla fılan attım. butun dolmus ındı cocugum iimisin filan dio. rezillik diz boyu yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Black1ce, 10 December 2003 23:13 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 10 December 2003 23:11 tarihinde demiş ki:Koştum kafasını pencereye yapıştırdım ensesinden acaıp sesler cıkardım. sınıfa ibret oldu . hiç bir şey diyemediler :) Sanırım daha uzun yıllar boyunca şunu yapamayacağım.. :)[hline][Mix]Reborn Sebep? :) Kafası dışarı camdan yani bahçeden cok komik gözükuyormuş cocugun dışardakıler kopmustu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 okulun ilk gunu daha kimse birbirini tanimazken ben ilk tenefüste yerdeki kozalaga wuriyim derken ucuwermistim hawaya sonra zor toparladik karizmayi geri 1 senede :-p[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ne zamandır düşmüyom ya tahtaya vurayım.. ama en kıl oldugumda otobüsten yada dolmuştan inerken kafayı kapıya çarpmak. pff şu kapıları nie alçak yaparlarki..[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar