_UndyinG_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Bütün bağlantıları yaptım,CD den install ettim(ama bu arada bana bi ülke falan sormadı direk geçti) sonra bilgisayarı baştan başlattım ama bilgisayar yeni donanım falan eklerken modemin sürücülerini yükleyemedi,bulunamadı dedi. Şimdi power falan ışığı yanıyor ama link ışığı yanmıyor ve masa üstündeki zoom Web konsola basınca hiçbir sayfa açılmıyor...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 15001. mesaj (up)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 gecen modem almaya gittigimde zoom win98 sorun cıkarıyor diye duydum (2-3 bilgisayarcı birden söyledi) ya xp ye geç yada arcatel al[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Harbi ya xp ye geç. Evdesin bide bişey olmaz :) patron kurmama izin vermıyor cafede xp yı . yok lisansmış zart mış zurtmus :) Yan sokaktakı kafede 25 makına full xp bir tane bıle lisans yok ! bızde 1 tane lisanssız olsa sorun olacakmıs la havle :) xp kur . bıktım ben bu 98 ın sorunlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Zoomun hangi modelini kullandığını bilmiyorum ADSL modem de kullanmışlığım yok fakat anladığım kadaryla sen USB yolu ile bağlamaya çalışıyorsun. Bence USBden vazgec ve eger modemin destekliyorsa Ethernet yolu ile bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar