Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 PCmi telefon gibi kullanmak istiyorum yani microfo ve kulaklık ile konuşmak duymak istiyorum normal telefon görüşmelerinde. Analatamadım gibi geldi bi daha yazayım. Normal telefonun ahizesini microfunum ve hoparlörüm olarak kullanıp telefon cihazı yerine de laptopu kullanmam mümkün mü? Beleşe nette telefon etmek falan istemiyorum sadece hoparlör ve microfon kullanarak PCmin dialerı ile telefon görüşmesi yapmak neşeme neşe katmak istiyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kesinlikle banada lazım bilşen yokmu bu sistemi?[hline]madır fakır takır takır
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 - alo nasılsın - ... - alooo kime diyorum - ... - alooooo - ... - hey allahım kim kapadı bu bilgisayarı ya :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 mikrofonu ve hoparlörü modeme bağlayıp konuşmanı yaparsın hatta kayıt bile edersin (advanced call recorder) ama sen bide ayrıcana ahize bi bağlamak istiyosun bilgisayara :)[hline]Buna İnanamazsınız!
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 İlk olarak telefondan modem'e paralel kablo çek. Sonra google'da uygun programı arat diicem ama uygun programın kategorisini unuttum şimdi... pfff... Aklıma gelince yazarım ben buraya. O yolla istediğin gibi konuşuyordun. Hatta telefon eden kişinin telefon numarasını vs. görüntülüyodu alet.
Öne çıkan mesajlar