Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göz için

Jericho

Öne çıkan mesajlar

Bu topicin silinmesini talep ediyorum.
Dha aöncede yayınlandı bve böyle şeyler hakkında çok kavga/tartışma çıktı.
İzleyeceklek olanlara uyarım siz tam alışmış bakarken her tarafına keskin bi alet salanmış bi kadın yüzü çıkıyo ve birden çığlık sesi geliyor.

Gereksiz ve saçma bir şey[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 10 Mart 2003 21:05 tarihinde demiş ki:
İzleyeceklek olanlara uyarım siz tam alışmış bakarken her tarafına keskin bi alet salanmış bi kadın yüzü çıkıyo ve birden çığlık sesi geliyor.

Diğer yazdıklarımı okursan pardon dedigimi görürsün yeni üye oldugum için eski kjonuları bilmiyorum ve araştırmak zorunda mıyım öyleysem bileyim[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jericho, 11 Mart 2003 15:12 tarihinde demiş ki:
said:
Volfied, 10 Mart 2003 21:05 tarihinde demiş ki:

Diğer yazdıklarımı okursan pardon dedigimi görürsün yeni üye oldugum için eski kjonuları bilmiyorum ve araştırmak zorunda mıyım öyleysem bileyim[hline]

Öyle bir kural oldugunu kim söyledi?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

görgü kuralı gibi birşey.

mesela atıyorum ben tutuyorum süper bir oyun diye dragoncourtu sunuyorum ortaya.

o günlerde fazla ilgilenen olmadı.

ama şubat tatili geldi.
biri, yepyeni ve mükemmel oyun diye sundu.

şimdi ben gücenmez myim?

ya da o günlerde benim forumumda oyun sevilmedi, kötü bir tartışma oldu diyelim. O zaman senin açtığın yeni forumda herkes birbirine girebilir.

----

bir de diğer olay.
forum kalabalığı olur.
boşu boşuna herkes dragon court için topic açar. Oysa 1 topic olsa, herşey daha düzenli olur.
-----

Dragon Court bir saçma örnektir. Aslında King of Chaos daha iyi olurdu ya neyse[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Sosyal ağlarda paylaş

sakin olun beyler.

-Diğer yazdıklarımı okursan pardon dedigimi görürsün yeni üye oldugum için eski kjonuları bilmiyorum ve araştırmak zorunda mıyım öyleysem bileyim

bu cümleye ben "zorundasın" dedim. kimseye karşı bir nefretim öfkem felan yok

bir topic açmadan önce, paticikte o konu hakkında araştırmak gerekliliğine inanıyorum.
Ha, bulamassan mesele yok, açarsın o zaman topici.

ama habire aynı konu hakkında birşeyler açılmasını istemiyorum ben. Dediğiniz gibi, farklı isimlerde olursa bulunamaz, o zaman yumuşak dille söyleriz. Ancak böyle defalarca aynı topic açılırsa, en azından ben rahatsız olurum..

Benim fikirlerim bunlar yani. Araştırılması gerekliliğine inanıyorum. Yoksa aklıma gelen herşeyi defalarca yazayım buraya...

Hmm. Tamam ben iyice saçmalamaya başladım. Ben en iyisi gidip uyuyum. Kesin uykusuzluktandır bu...[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Sosyal ağlarda paylaş

son bir laf (çenemi tutmayı öğrenemedim)

fizban istiyorsan kak. valla benim için hava hoş.

ancak burda kimseye birşey kakmıyorum. eğer alınan olmuşşsa hepinizden özür diliyorum.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...