green_martian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 invulon anlatamiyosun abi cunku tekel demek o soyledigin nedenlerin karsiligi diildir bunlarin hicbiri onun tekel oldugunu gostermez ha snn iyi midir kotu mudur orasina karismam zaten onla alakasi yok mesajlarimin[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Invulon, 24 November 2003 02:06 tarihinde demiş ki: gevezeligim tuttu.. ayni seyleri yaziyorum sanirim kisa not: snn tekel olmaya calisip rakipleri pis yollarla kucuk dusurmeye calisirak zirveye oturmaya calisir bu rekabet degil kalleslikdir. ornekleri mevcut ama cok uzadi sanirim mesajlarim burda bitsin :) [Bu mesaj Invulon tarafından 24 November 2003 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] konu snn oldu mu nası kaplan olmuş benim noth um bitanem hehe ya ben şifreyi biliorum ama user name i unuttum.. sage i sildikten sonra epey değiştirmiştim.. :) kesinlikle hatırlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Tekel midir değil midir bilemiycem ama malum snn admini kendini dev aynasında görüp en büyük olucam arzusuna kapılmıştır.Yasadışı hizmet verdiğini unutup "Türkiye'de online gaming" sıfatını çat diye kendine yakıştırmıştır. Kontrolsüz büyüme, oyundan anlayan,zevk alan ve aldırtan çekirdek kadronun üstüne bilinçsiz kitleleri eklemiştir;Snn yozlaşmıştır. Türkiye'de online gaming Snn değildir, Snn'nin de oluşmasına yol açan, online oyun oynayanlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 snn süferdi ya bikere ayın bıçakcısı olmuştum cs de hehe sniperlıların korkulu rüyasıydım uoyada ilk orda başladım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 SNN son yıllarda kullanıcısına önem vermiyordu bi sorun vs oldumu bi açıklama gereği duymuyodu[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Severek Quake III Arena oynuoruz saolsunlar...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 oynasana güzel isim :) başarılar dilerim...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 oynasana.com'u da $ikayet edelim :p[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 hayatımda forumlarla tanıstıgım ilk yer,UO ile tanıstıgım ilk yer,net uzerinden CS ile tanıstıgım ilk yer. hayatımda ufak da olsa bir yere sahipti.onu yeniden aramızda gormek sevindirdi beni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Evet iyi oldu snn ilk göz ağrımız :p[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 hortladı[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 valla gittiğinde de pek üzülmemiştim. geldiğine de pek sevindiğim söylenemez sevenlerine hayırlı olsun artık ne diyeyim :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar