Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askere yolluyoz

_Lancelot_

Öne çıkan mesajlar

Of abim hakkari'de dağ komandosu seçildi bu cumada yolcu ediyoz tüm ev ağlıyo wala :-( hele anamı görüceksiniz 6 ay nasıl geççcek birde pkkdan flms kormuyoz abim o eğitimleri kaldıramaz cidden bakalım işte bi paticik ailesiyle paylaşam dedim.[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah kısa dönemleri komando almıyorlardı yeni başlamış herhalde. Zaten alsalarda merak etmeyin masa başı iş verirler öylşe dere tepe kısa dönem pek gezmez, hele terör bölgesinde hiç gezmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 10 December 2003 14:06 tarihinde demiş ki:
Fragrant resmen okumadan atlamışsın :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!

hönk??? abi valla okudum hepsini neye okumadan atlamışım tekrar bi baktım da.....[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet absonun dediği gibi eğitim başta zor gelir ama sonra alışırsın. Bende janddarma olarak allahın ayrı bir dağında yapmıştım. Bir gece gelen bir emirle bilimum değişik birimler kurulması istenmiş ve sporda %90 başarı sağlayacaksınız diye emredilmişti. Zaten az sayıda asker olduğumuzdan ben bile bilimum değişik timde görev almıştım. Toplumsal Olaylara Müdahale Mangasından tutta Koruma Timine kadar elli değişik şeyde adımız geçti. Neredeyse komando eğitimi vermişlerdi bizede ve ilk başta ne yapsamda spor yapamaz kağıdı alsam diye bakarken bir yerden sonra forma girmeye başladığımı gördükçe zevkli bile gelmişti. Askerliğin sonunda ise 16 kilo vermiş bir şekilde geri döndüm.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 10 December 2003 19:37 tarihinde demiş ki:
halfmumi macera adamı
aehuaeh
alacak silahı şarşarşar faraşlayacak dağa taşa
maeu[hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic

ahaha counter yeteneklerini kanıtlar.
Tezkerenizi kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.(yoq lan ölemiydi...)[hline] Face your fears,
Live your dreams...
UltraPsycho
Sosyal ağlarda paylaş

Bkz. Osman Pamukoğlu - Unutulanlar dışında yeni birşey yok..

Alın okuyun, belki moraliniz bozulur ama abi'nin Hakkari Dağ Komando taburunda olması, O kitapta anlatılan kahramanlıkları yapmış , 94-95 yıllarında PKK'ya en büyük darbeyi vurmuş Taburda olması belki içinize su serper..

Hayırlı tezkereler..[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

Saolun beyler inş dediğiniz gibi masabaşı flm verirler yane abimde öyle bir hamdıki futbol oynaSAK 10 dk sonra hay ben bittim öldüm diye çıkan adamdır wala:-([hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...