_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Of abim hakkari'de dağ komandosu seçildi bu cumada yolcu ediyoz tüm ev ağlıyo wala :-( hele anamı görüceksiniz 6 ay nasıl geççcek birde pkkdan flms kormuyoz abim o eğitimleri kaldıramaz cidden bakalım işte bi paticik ailesiyle paylaşam dedim.[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Öncelikle Allah kavuştursun. Ve merak etme eğitimi kaldıramaz dediğin abin başta zorlanır ama sonra tabiri caiz ise çakı gibi olur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Allah allah kısa dönemleri komando almıyorlardı yeni başlamış herhalde. Zaten alsalarda merak etmeyin masa başı iş verirler öylşe dere tepe kısa dönem pek gezmez, hele terör bölgesinde hiç gezmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kısa dönemse korkulcak bişey yok rahat olun...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 6ay nekı abı ben 15 ay yapıcam subatta go go go bende[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 oooo "en büyük asker bizim asker" hesaaabı.. iyi bare güle güle git-gel. :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Fragrant resmen okumadan atlamışsın :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Estel_Anorien, 10 December 2003 14:06 tarihinde demiş ki: Fragrant resmen okumadan atlamışsın :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! hönk??? abi valla okudum hepsini neye okumadan atlamışım tekrar bi baktım da.....[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Evet absonun dediği gibi eğitim başta zor gelir ama sonra alışırsın. Bende janddarma olarak allahın ayrı bir dağında yapmıştım. Bir gece gelen bir emirle bilimum değişik birimler kurulması istenmiş ve sporda %90 başarı sağlayacaksınız diye emredilmişti. Zaten az sayıda asker olduğumuzdan ben bile bilimum değişik timde görev almıştım. Toplumsal Olaylara Müdahale Mangasından tutta Koruma Timine kadar elli değişik şeyde adımız geçti. Neredeyse komando eğitimi vermişlerdi bizede ve ilk başta ne yapsamda spor yapamaz kağıdı alsam diye bakarken bir yerden sonra forma girmeye başladığımı gördükçe zevkli bile gelmişti. Askerliğin sonunda ise 16 kilo vermiş bir şekilde geri döndüm.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bole durumlarda hayırlı tezkereler mi denir ne denir ? Neyse Allah kavuştursun. Üzülme herkes gidicek askere[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Allah Kavuştursun.. :[ Ben gidince askerlik şubesinde direk olarak komando hedesini işaretliyeceğim... :< Şöyle bir Terör yöresi lazım bana..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 halfmumi macera adamı aehuaeh alacak silahı şarşarşar faraşlayacak dağa taşa maeu[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Head, 10 December 2003 19:37 tarihinde demiş ki: halfmumi macera adamı aehuaeh alacak silahı şarşarşar faraşlayacak dağa taşa maeu[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic ahaha counter yeteneklerini kanıtlar. Tezkerenizi kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.(yoq lan ölemiydi...)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bkz. Osman Pamukoğlu - Unutulanlar dışında yeni birşey yok.. Alın okuyun, belki moraliniz bozulur ama abi'nin Hakkari Dağ Komando taburunda olması, O kitapta anlatılan kahramanlıkları yapmış , 94-95 yıllarında PKK'ya en büyük darbeyi vurmuş Taburda olması belki içinize su serper.. Hayırlı tezkereler..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Saolun beyler inş dediğiniz gibi masabaşı flm verirler yane abimde öyle bir hamdıki futbol oynaSAK 10 dk sonra hay ben bittim öldüm diye çıkan adamdır wala:-([hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ahah aynı askere gitmeden önceki ben :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Allah kavuştursun abi, eninde sonunda hepimizin başına gelecek[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 allah kavustursun bızımde basımıza gelcek bakalım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elith Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bende mi gitsem ne.. :P İyi olur ciğerlerim açılır eheh. Ama daha var, zamanından önce gitmek olmaz tabii. :)[hline]Imaginary Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar