fab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bir porche araba ve iki yaşlı çiftin olduğu reklam, bence çok hoş olmuş. İzleyen varmı?[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Gsüzel olmuş:)[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben cok begendim, arzum onanin tum yapmacikligina ragmen.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bencede güzel olmuş yaşlı çift bence çok daha iyi götürmüş reklamı o arzum onan da dojorel'in dediği gibi yapmacık duruyor..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Oky ICQ'da yoksun burada bulbul modundasin, askolsun invisible falaniz herhalde? Kirilmisim sana.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 çok güzel o kadın ya.. evlencem ben onla.. ama önce bir şansımı Deniz Seki ile denicem olmassa bununla evlencem :P çocuklar duymasında oynıcakmış sanırım arzum bizim ka.tak Pınar ALtuğ nun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Arzum Onan zaten harika bir bayan o en son Mehmet Aslantuğ ile evliydi diye hatırlıyorum onunla evlenmek isteyen arkadaş biraz zor işin :) Arzum bahane Reklam Şahane :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Evt yaw onunla evliydi dogru... o zamn tek şans Deniz Seki kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: hasansemre, 08 December 2003 09:52 tarihinde demiş ki: Arzum bahane Reklam Şahane :)[hline] walla bence tam tersi[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Arzum=(ordaki halı yıkama aleti mi ne varya o :)) Arzum Onan zaten şahane onu belirtmeye gerek görmemiştim :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 valla ben de arzum yerine porsche'ye bakaram ağzımın suyunu akıttım.. :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Arzum daha iyi Arzum'u alınca sana porche alır belki porche'u alınca da Arzum gibi 100 tane diceksiniz ama bence Arzum gibisi çok zor :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kesinlikle katılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 arzum harbiden on numara reklama gelince arzumu görmek için güzel bahane :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 reklam bence hos olmus :) yanniz o kadin eskiden bukadar güzel degildi gibi sanki.neolmus ona ole yasi ilerledikce güzellesiomudur nedir yaw :)[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar